Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Otthon milyen ruhában vagytok?

Otthon milyen ruhában vagytok?

Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 22:18
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, még jöhetnek!

Esetleg odaírhatjátok hogy lány vagy fiú vagy, bár úgy veszem észre főleg lányok írnak.

Aki írta hogy félmeztelenül az akkor érdekes ha lány vagy :D

2011. okt. 11. 21:49
 22/37 anonim ***** válasza:
Igen lány vagyok,de csak akkor ha egyedül vagyok otthon és ha meleg van.
2011. okt. 11. 22:06
 23/37 A kérdező kommentje:

Szomszédok nem szoktak leskelődni be az ablakon? :D

Kellett volna kérnem hogy mindenki tegyen fel magáról ilyen szakadt cuccos képet. :D

2011. okt. 11. 22:26
 24/37 anonim ***** válasza:

mezítláb, alsógatya, tiszta, de szakadt póló

F

2011. okt. 12. 01:51
 25/37 anonim válasza:
meztelennyen
2011. okt. 12. 10:31
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Én nyáron rövidgatya, top vagy póló.

Ilyenkor már be vagyok öltözve :) általában meleg melegítő alsó, top, rajta hosszú ujjú felső és még egy melegítőfelső is.

Van amikor harisnya, vastag zokni rá, top, bő meleg kötött pulcsi.. Változó. időtől függ..

Én nem bírnék itthon farmerbe lenni, meg úgy ahogy az utcán öltözök...

2011. okt. 12. 10:40
 27/37 anonim válasza:
52%
Valószínűleg kisestélyiben,körömcipővel.
2011. okt. 12. 12:38
 28/37 lisa.toth0117 válasza:
Hat en mikor hazaerek, az az elso, h farmeromtol megszabaduljak, mert egyaltalan nem kenyelmes agyba vagy kanapen fetrengeni benne, na meg persze a terdig ero nyuszimamuszom. :) felul mukor hogyan... Van, h csak egy felso, v polo, ha fazk
2011. okt. 12. 18:30
 29/37 lisa.toth0117 válasza:
Szoval :) ha fazok, akkor pulcsi vagy kontos :)))
2011. okt. 12. 18:31
 30/37 anonim ***** válasza:

Ha meleg van akkor rövid nadrágban vagyok és egy egyszerű toppban ami már totál kifakult vagy szakadt bolyhos stb...

Ha senki nincs itthon nyáron akkor meztelenkedni is szoktam szomszédok nem figyelnek egyik szomszédházban nem lakik senki másikban meg egy öreg néni akit nem érdekel a dolog így a hátsókertbe is mászkálhatok. Hidegebb időben vagy cicanadrág, vagy melegítő és egy laza póló ami már kopott és nem való utcára vagy nyilvánosabb helyre. Utcai ruhába csak akkor vagyok itthon ha tudom hogy kell mennem még valahova pl ha hazajöttem a suliból fél órára kb. 18/L

2011. okt. 12. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!