Otthon milyen ruhában vagytok?
Köszi a válaszokat, még jöhetnek!
Esetleg odaírhatjátok hogy lány vagy fiú vagy, bár úgy veszem észre főleg lányok írnak.
Aki írta hogy félmeztelenül az akkor érdekes ha lány vagy :D
Szomszédok nem szoktak leskelődni be az ablakon? :D
Kellett volna kérnem hogy mindenki tegyen fel magáról ilyen szakadt cuccos képet. :D
mezítláb, alsógatya, tiszta, de szakadt póló
F
Én nyáron rövidgatya, top vagy póló.
Ilyenkor már be vagyok öltözve :) általában meleg melegítő alsó, top, rajta hosszú ujjú felső és még egy melegítőfelső is.
Van amikor harisnya, vastag zokni rá, top, bő meleg kötött pulcsi.. Változó. időtől függ..
Én nem bírnék itthon farmerbe lenni, meg úgy ahogy az utcán öltözök...
Ha meleg van akkor rövid nadrágban vagyok és egy egyszerű toppban ami már totál kifakult vagy szakadt bolyhos stb...
Ha senki nincs itthon nyáron akkor meztelenkedni is szoktam szomszédok nem figyelnek egyik szomszédházban nem lakik senki másikban meg egy öreg néni akit nem érdekel a dolog így a hátsókertbe is mászkálhatok. Hidegebb időben vagy cicanadrág, vagy melegítő és egy laza póló ami már kopott és nem való utcára vagy nyilvánosabb helyre. Utcai ruhába csak akkor vagyok itthon ha tudom hogy kell mennem még valahova pl ha hazajöttem a suliból fél órára kb. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!