Ki milyen ruhában tartózkodik, végzi a házimunkát, végzi a dolgát otthon?
nekem külön vannak rendezve a ruháim a szekrényben : egyik részben csak az otthoni ruhák vannak (ami se nem puccos, se nem rongyos - olyan középszint).
és vannak ünneplősek, melyekben nem szeretek otthon lenni, azokat csak ünnepségekkor vagy ha vendégek jönnek, megyünk valahova - akkor húzom fel.
még nem végzek házimunkát - de nem is fogok "szeb" ruhában végezni, elvégre arra nem muszáj hogy szépen ki legyünk öltözve,nem???
14/L
Én itthon a kinyúlt, divatjamúlt cuccokban "páváskodom". Akármilyen furán hangzik, még élvezem is, a mhelyen úgyis mindig tipptoppnak kell lenni. Erre legalább nem muszáj vigyázni, nem gond, ha házimunka közben foltos lesz, gyűrődik.
Abban az esetben pedig, ha váratlanul vendégek esnek be, elnézést kérek és gyorsan elszaladok átöltözni.
Otthon, a munkámtól függően "játszóruhában" vagyok, ha kutyát, etetek, vagy kinti meló van, vagy lassan ismét fűnyírás , fahordás, vágás, ehhez más ruha kell mint kocsi mosás stb.
Bejelentés nélkül senki ne jöjjön, ah meg jön, és fogadom vár amíg átöltözködök.
No nyilván, hogy nem mindegy ki jön, a postás, a szomszéd, vagy rokon, közvetlen, vagy távoli, stb.
És az természetes, hogy munkába nem abba járok amiben otthon vagyok.
Otthon más ruhában vagyok, ha olvasok, és TV-t nézek, vagy koszos, udvari, kerti minkát végzek, vagy a háziállatokkal foglalkozom, vagy a kerttel, stb.
Vendégségbe pedig bejelentés nélkül NE jöjjön senki, más az mondjuk, ha arra jár és max. egy kávéra benéz, de nyilván, hogy be kell látnia azt, ha pl. a csirkeólat tisztítom át kell öltöznöm.
Én fontosnak tartom, hogy otthon se legyek szakadt cuccban. Nem másért magamért. Mindig színesben vagyok itthon, soha nem hordok feketét vagy barnát. Melegítő gatya, és egy színes felső- pulcsi. De legyen kényelmes, ne kelljen húzogatni, aggódni, hogy valami kiesik.:)
Vannak kifejezetten kert cuccaim: színes melegítő (az alja koszos, mert mát nem jön ki), piros- kék- rózsaszín polár pulcsik, mellény. Ja és az elmaradhatatlan színes gumicsizma.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!