Ki milyen ruhában tartózkodik, végzi a házimunkát, végzi a dolgát otthon?
Normális szabadidőruhában vagyok otthon (amiket kínaiban szoktam venni), télen még egy hosszú ujjú felsőt veszek alá, nyáron meg egy trikót. Nekem is fontos, hogy otthon is jól érezzem magam, nem hordok rongyos dolgokat. Nyáron melegben, persze rövidnadrág.
Ha nagytakarítást végzek (pl. hypozok, fertőtlenítek) akkor erre a célra van egy régi fehér szabadidőalsóm és azt szoktam magamra húzni, azt nem sajnálom. De főzni és simán takarítani a normális szabadidőmben szoktam, amiben akár boltba is simán elmegyek, illetve anyukámékhoz haza.
Ez nekem a kedvemtől is függ, de általában olyanban, amiben jól érzem magam, de utcára nem mennék benne. :-)
Jó a cicanadrág is, egy hosszabb pólóval, de melegítő, nyáron egy "rossz" short egy kis pólóval. Nem csinálok belőle nagy ügyet. Ha pedig jön valaki, az sem baj, mert látja, hogy nem éppen bálba készülök, ha pedig tovább marad, akkor sem baj, annyira nem gáz az otthoni szerelés... :-)
Szerintem az egyetlen szempont, hogy kényelmes legyen, ill. ne a szalonképesebb ruhákat nyúzzuk-koszoljuk.
Váratlanul ne állítsanak be, ha meg mégis, nem mindegy? Ha családtag akkor azért mindegy, ha idegen akkor azért :-D Barátok meg tolerálják szépen.
Ez olyan, mint a vécézés - ha rám nyitod az ajtót, ugyanazzal szembesülsz, mint amit mindenki csinál ott. :-D
Nem vagyok soha szakadt,se otthon,se máshol.Nem más miatt,egyszerűen nem érzem jól magam kinyúlt,kifakult,agyonmosott...stb.ruhákban...
Otthon most: fekete pamut melegítőnaci+élénk babarózsaszín top.(A párommal élek,és szeretek mindig tetszeni neki...;))
Utca:világoskék farmer,ezüst nike cipő,vmi hosszúujjas vékony felső,szürke nike pufidzseki(kedvencem).
Vannak még barna,rózsaszín,kék felsőim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!