Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszene, ha a bnőd ilyen "ruhában" várna otthon?
Legalábbis nagyon hasonlóban. Nem vagyok benne biztos, h tetszik e egy ilyen a srácoknak. Segíts.
ha az egyik kezében sör a másikban pizza a szájában távirányító...:D
egyébként nálam tuti befutó egy ilyen szerelés:D
hát én csaj vok, és nem vennák fel ilyet...ráadásul barátom modnaná h mi ez a hacuka rajtad....:D
18L
Szerintem ha csini vagy és a baràtod nem bunkò, tuti h leesik az àlla, sòval hajrà!
Am csaj vok. 21
Nanáá!! De melltartót semmi képp ne vegyél fel. Jó lesz, hidd el :) Ne felejtsd el hogy csak akkor leszel igazán szexi, ha te is jól érzed magad abban a csipkecuccban. A legfontosabb hogy ne legyenek kételyeid, hanem hidd el magadról h egy baromi dögös nő vagy, legalább aznap este, mert csak az igazán magabiztos nők tudnak vérlázítóak lenni.
UI: Én a helyedben feldobnám a szettet egy fekete csipkés comfixszel meg magassarkúval ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!