Hugo Boss 16 évesen? Sznobság? (bővebben)
Ha meglátnál egy elegáns stílusú (zakó, bőrcipő, szövetnadrág) fiút akinek a kezén felfedeznél egy Hugo Boss órát, mi lenne a benyomásod?
És most jön a fontos rész, mielőtt mindenki elkezdene oltogatni. A stílusom lassan alakult ki, iskola mellett hétvégente dolgozni járok. A fizetésemből vettem az órát és a többi holmim nagy részét is. Szóval nem a szüleim pénzelnek. : )
az átlag 16 évesek azt a plasztik vackot hordják, szóval lehet nem tudnák mi az és mennyibe is kerül egy Hugo Boss óra, vagy bármi más ebből a márkából.
Még ha egyesek sznobságnak és rongyrázásnak tartják akkor is stílusosabb mint például egy Nooka -bocs ha rosszul írtam- óra.
Jó kis melód lehet suli mellett.
Szerintem nagyon nem az :)) Én 8.-os vagyok, és hányingerem van azoktól a srácoktól, akik elmennek előttem az utcán, farmer csőnadrágban, Fila oldaltáskával, felzselézett hajjal, valami nagy márkás színes pólóban, és az elmaradhatatlan páwaórában. A hideg ráz tőlük.
Szerintem ha olyan órát választasz magadnak, ami tetszik, és szívesen hordod, akkor jól fogod érezni magad benne, és ez meg is látszik majd rajtad.
Mondjuk én elnézném egy farival, és pl. inggel, a lazább fajtából, zakóval is, de nem abból az öltönyösből, a nagy válltöméssel.
A benyomásom? Az lenne, hogy ez bizony ad magára, van egyénisége, és habár nekem fingom sincs arról, milyen óra az ott a kezén, látszik, hogy tetszik neki, szereti. Biztosan kedves, és nem azon jár az agya, hogy délután hova menjen tenni magát az új Filatáskájával, egyenesen a teszkó polcairól.
Hú, ez hosszú lett :))
Jelzem: NEM a fila táskák ellen szólt, nekem van az akcióból nagy gurulós bőröndöm, oldaltáskám, és sporttáskám is, de a régi akcióból. Mióta divatba jött, ne mszívesen hordom. És nem is a gumiórák ellen szólt, félre ne értsetek.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!