Diszkóba nagyon ciki lenne ebben a cipőben menni?
2011. szept. 7. 22:21
11/15 anonim válasza:
ciki... discoba inkabb balerina, magassarkuban menj.
12/15 anonim válasza:
Én pl. soha az életben többet nem akarok magassarkúban diszkóba menni, mert persze jól néz ki meg minden...de táncolni egyáltalán nem lehet benne, én nem tudtam, nem tudtam elengedni magam, nem tudtam laza lenni, meg amúgy is kényelmetlen egy idő után...szóval én ezentúl is mindig maradok a lapostalpúaknál. Még a balerinát se szeretem nagyon, az ilyen csajos dolgokat én nem bírom, ha sportosan öltözöl fel ugyanúgy lehetsz dögös, nem kell cicababának lenned, hogy észrevegyenek a fiúk.
21/L
13/15 anonim válasza:
há ez most újra nagy divat,de attól függ mit szeretnál hozzá felvenni.természetesen szoknyához,vagy koktélruhához nem igazán,de egy nacihoz jó sztem.:)
14/15 anonim válasza:
inkább a magassarkú a ciki diszkóba,főleg ha nem tudsz benne járni!Eléggé kiábránditó egy olcsó magassarkú és egy erölködő lány.Fehérben nagyon csinos a cipőd...variáld még egy laza pólóval és egy farmerrel.Tökéletes hatás lesz,csak vigyázz,semmi képpen ne csillogó ruhadarabokat passzints hozzá!
15/15 anonim válasza:
hááát én suliba, haverokkal sétálni szoktam ilyent felvenni :/ azért egy diszkóba (szerintem) alap a tűsarkú/magassarkú.
de hát kinek hogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!