Diszkóba nagyon ciki lenne ebben a cipőben menni?
2011. szept. 7. 22:21
1/15 greeen válasza:
ha jó a shegged meg a melled akkor még a gumicsizma se számít!
2/15 A kérdező kommentje:
Ja...szóval csak ez számít?!..oké.......
2011. szept. 7. 22:35
3/15 anonim válasza:
Ha lany vagy, akkor ciki, eleg parasztos, utcara sem vennem fel :S
4/15 anonim válasza:
nekem sem tetszik...vagy 10 éve anyukám hordott ilyet amikor kapált :) de komolyan :)
5/15 anonim válasza:
jaj, ne, ez egy tornacipő!
gyerekeknek való homokozóba.
6/15 anonim válasza:
Diszkóban a félhomályban, módosult tudatállapotban senki nem nézi a másik cipőjét, vadd csak fel.
7/15 anonim válasza:
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:47
Ezt csak egy pasi gondolhatja komolyan! :))))) Vagy egy nagyon igenytelen no!
8/15 anonim válasza:
én nagyon nem vágom a divattot,de ez szerintem is gáz
9/15 anonim válasza:
Sztem egyáltalán nem gáz, pedig elég igényesnek tartom magam... persze nem a tropára hordott meg a fűző nélküli és össze-vissza álló nyelvű darabokra gondoltam. Egyébként csak a plázacicák meg a divatmániások fogják stírölni meg cikizni a cipőket... az a lényeg, hogy kényelmes legyen. inkább ne tetsszen pár fikázónak, minthogy felvegyél egy magassarkút, mert az a trendi a diszkóban, aztán 1-2 óra táncolás után alig tudj járni a fájdalomtól...
10/15 crv válasza:
én szerintem meg fehér színben elegáns egy csajon jó öltözék mellett.a köcsög kommentekkel meg ne foglalkozz :) majd én megmondom neked a véleményt;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!