Cipőben melyik a jobb: Vans, Supra, DC, Etnies?
Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 20:49
1/9 anonim válasza:
sztem DC, bár nekem egyik sincs, de szeretnék egyet:)
2/9 anonim válasza:
szerintem mindegyik gusztustalan divatmárka...
3/9 anonim válasza:
Alap, hogy Supra.
Megéri az árát.
4/9 anonim válasza:
A vansomon kevesebb mint egy év múltával lettek nyomok, hogy már nem új... (sarkánál az anyag szétjött, meg egyéb...) bár hordtam is rendesen.
Ennyit tudok ehhez hozzászólni :D
5/9 hümi válasza:
a vans-t én is eléggé megnyúztam 2év alatt, de jól bírta :D DC-k is jók és jó árba is vannak..Supra már vészesebb árba de állítólag jók bár még nem volt és nem is lesz mivel lány vagyok :D
6/9 zs. válasza:
Ezek közül egyik se, de a 6.0 az igen:)
7/9 anonim válasza:
Nekem volt minden.:D DC kényelmes és szép darabokat gyárt. Vans inkább oldschool márka, de olcsó, és megéri az árát. Supra a legdrágább legpózerebb és a legfosabb márka ezek közül. Haveromnak volt Supra TK-ja, ami a legjobb Supra mindenki szerint. Ocsmányúl néz ki és közel 40ezer volt. Ez még úgy elis nézhető, de az már kevésbé, hogy szószerint 2hét alatt szétszakadtak a varrások, leszakadt a talba és a gumi az oldalán is válik le, pedig csak suliban hordta. Etnies egy visszafogott kényelmes cipő szerintem vagy Etniest vagy DC-t vagyél.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!