Mennyit költesz egy hónapban ruhára?
Figyelt kérdés
Illetve hol vásárolsz ezért a pénzért és mit veszel belőle?2011. aug. 28. 16:21
11/15 anonim válasza:
Mostanában sokat. De csak mert végre mertem rockernek lenni, szóval teljes ruhatár csere. Egy hete vettem 25 ezerért egy acélbetkósat(:S)csipe kesztyűk, drágább fűzők, szóval még rendszeres Háda használat mellett is jaj.xd Nem baj, mindjárt lecsitul..amúgy sosem járok vásárolni, vannak hónapok, amikor egyenesen 0 forint. Nem is kell:)
12/15 anonim válasza:
pólók és ingek: nagy részét turkálóból veszem kb. 300 ft/kg és nagyon jókat lehet kifogni
nadrágok: általában kínai 3-4 ezer, bár nem minden hónapban veszek hanem kb. 2-3 havonta
cipő: tornacipőt hordok általában, szintén kínai 300-400 Ft, de ezt se minden hónapban, ill sport cipőket veszek 2-3 ezerért
13/15 anonim válasza:
4 ezer kb. Persze van, hogy többet, akkor utána 2-3 hónapig nem veszek semmit. Turikban vásárolok.
14/15 anonim válasza:
Úgy évente 4x elég sokat (tavasz, nyár, ősz, tél), akkor akár 60 ezret is (pl most is kb annyi ruhát vettem), de úgy átlagba inkább 30-40 ezer. Ezeken kívül úgy havi 10-15 ezer.
Ott vásárolok, ahol megtetszik valami, és mindent veszek. Tehát nadrág, póló, cipő (bár ezt nem mindig), kabát (ritkán), kiegészítők...
15/15 anonim válasza:
havonta 30-40 ezer? de jól megy valakinek. ^^
én havonta maximum egy 10est,de azt se mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!