Mennyit költesz egy hónapban ruhára?
első vagyok.
kínai cuccok. Invázióba szoktam menni. általában jó cuccok vannak. imádom azt a boltot. de nem mindenki szereti azokat amik ott vannak.
10-15e havonta... irigyellek:D
én ilyenkor szeptemberben meg karácsobykor költök nagyobb öszzeget - olyan 20-30e -cipőkre, ruhákra, kiegészítőkre, am nincs rá nagyon alkalmam sajnos:(
az invázió tényleg jó,500Ft-ok a pólók, nekem onnan van egy lila shortom ami 2éve van már meg és imádom, van onnan egy sárga-divatos pólóm, az is annyi ideje van meg, nem nyúlott még ki és a minta se kopott.Vannak jó darabok.
Amúgy havi 10ezret - néha Sárkány-Ázsia center, néha meg bemegyek plázázni - new yorker, H & M, Pull and Bear, Terranova.
20-30 e. havonta, de van amikor csak 2 havonta tudok elmenni :)
Altalaban, Mayo Chix(felsok+nacik) Magenta(ruhak,felsok+nacik) Deichmann(csizma,szandal) fel evente Legends(Converse csuka), Zara(felsok, szoknyak)
^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!