Nyáron miért hordtok csőgatyát? Oo"
Én vagy azért veszek melegben hosszúnadrágot, mert épp nem volt időm leborotválni a lábam, vagy épp menstruálok és pont nincs a közelben sötét színű rövidnadrág.
És igen, melegem van benne, de akkor sem tudok mást felvenni.
Gondolom, mert tinik, nincs többre fantáziájuk, mint amit a többi tinin látnak XD XD XD :P :P
Rajtam május óta nem volt hosszúnadrág... :))) szeretem a meleget, és bőőőven lesz még alkalmam farmert hordani ősszel és télen...
Az meg, h vki azért nem szőrtelenít, mert nincs pénze kozmetikusra???? WTF???
ISTENEM.
tudtok olvasni???? egy szóval nem írtam,hogy nem szőrtelenítek.azt írtam,hogy nem fogom naponta leborotválni a lábam,mivel a szőrtüszőgyulladással nem tudok mit kezdeni és ha naponta rámennék biztos még szebb lenne.és akkor kiegészíteném azzal,hogy hetente 1x mindig leszedem. értő olvasásból gondolom 5-ös volt mindkettőtök aki szerint nem szőrtelenítek mert nincs pénzem-.-'
fogjatok kezet!;)
Fiú vagy, és csőnadrágot hordasz?! Bocsi, de ez elég b.zisan hangzik.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!