41/47 anonim válasza:
Fogyj le, óriási úszógumid van.
42/47 anonim válasza:
Írták már, de ez nem nadrág. Ez egy harisnya, amire kell egy kb combközépig érő szoknyát vagy ruhát venni. Egyébként ha elfogadsz egy jó tanácsot, próbálj meg olyat venni ilyesmiből, ami nem ilyen csípőfazonú, hanem legalább a köldöködig fel tudod húzni. Leszorít majd, és nem kiemel, sokkal csinosabb lesz.
43/47 anonim válasza:
Azért a kérdező nem kövér, inkább husis...
Ez nem nadrág, hanem harisnya! Fel ne vedd soha az életbe, mert ciki! Még egy vékony lányon is.
44/47 cilent:456 válasza:
Most komolyan.. Ez mi ez???? Jesszus, ezért vagyunk mi nők lenézve, mert vannak ilyen defektesek akik képesek ilyeneket a bálna testükre aggatni.. Ez ultra LOL!!!!!44!!444
45/47 cilent:456 válasza:
Jah amúgy azóta remélem már lefogytál! :D
46/47 A kérdező kommentje:
Azóta már fogytam, de vissza is híztam. Most olyan nyolc kilóval vagyok nehezebb, mint amikor a kép készült :S
2014. márc. 6. 20:29
47/47 anonim válasza:
Nagyon gyorsan felejtsd el az efféle gatyákat főleg ha a képnél még dagibb vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!