Ezt s kérdést ugye te sem gondoltad komolyan?
Ha egy tükörrel szembeállnál, szerintem - egy cseppnyi önkritikával - te is meg tudnád fogalmazni a választ: a nadrág egyáltalán nem kövérít, enélkül is egy cseppet túlsúlyos vagy.
Te jószagú....... ezt a kérdést csak nyilván arra szánthattad hogy megbotránkoztass és megnevettesd itt a népet :D
Borzalmas, iszonyatos, rettenetes...
úristen... már ne is haragudj, nem akarlak megbántani, de te hülye vagy ha 1. csak megfordult a fejedben, h neked jólállhat ez a "nadrág" 2.ha azt hiszed h ez nadrág 3.ha nem látod h olyan átlátszó h ha pattanás lenne a s.ggeden az is látszana benne.
De az is lehet h egy S-es lányon nem lenne ilyen átlátszó, csak rajtad ennyire szétfeszül.
Ne haragudj, de ez brutál, ha komolyan gondoltad... erre szoktam mondani h nevetséges amikor az emberek nem ismerik a saját korlátaikat...
Na igen, tudom megsértelek, de általában az ilyen Nökröl gondolom azt, hogy fejben valami nagyon nem stimmel.
Azzal semmi gond nincs, hogy nem vagy sovány, mert Én személy szerint imádom a husi Nöket, de nem akkor, ha S-es cuccokat aggatnak magukra.
Egy duci csaj is lehet nagyon dekoratív, csak meg kell találni a megfelelö stílust és nem a tömeg után rohanni...
Nézd meg Öt: [link]
Szent Márió, de meg ijedtem!
Fel ne vedd...! Már bocsi de borzalmasan áll. És nagyon átlátszó....Inkább keress valami mást ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!