Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon kövérít ez a nadrág? Kép!

Nagyon kövérít ez a nadrág? Kép!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. aug. 19. 07:17
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
sztem nem vagy kövér,csak ez pont bevág a csípődnél...laza tunikával esetleg elmegy,de eléggé bevág,mert gumis és szűk...
2011. aug. 19. 09:59
 12/47 anonim ***** válasza:
81%

Ezt s kérdést ugye te sem gondoltad komolyan?

Ha egy tükörrel szembeállnál, szerintem - egy cseppnyi önkritikával - te is meg tudnád fogalmazni a választ: a nadrág egyáltalán nem kövérít, enélkül is egy cseppet túlsúlyos vagy.

2011. aug. 19. 10:11
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
úristen :| na ezt a gatyát azonnal felejsd el! kilóg a hájad oldalt és feneked is előnytelen :|
2011. aug. 19. 10:20
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Te jószagú....... ezt a kérdést csak nyilván arra szánthattad hogy megbotránkoztass és megnevettesd itt a népet :D

Borzalmas, iszonyatos, rettenetes...

2011. aug. 19. 10:23
 15/47 anonim ***** válasza:
100%

úristen... már ne is haragudj, nem akarlak megbántani, de te hülye vagy ha 1. csak megfordult a fejedben, h neked jólállhat ez a "nadrág" 2.ha azt hiszed h ez nadrág 3.ha nem látod h olyan átlátszó h ha pattanás lenne a s.ggeden az is látszana benne.

De az is lehet h egy S-es lányon nem lenne ilyen átlátszó, csak rajtad ennyire szétfeszül.

Ne haragudj, de ez brutál, ha komolyan gondoltad... erre szoktam mondani h nevetséges amikor az emberek nem ismerik a saját korlátaikat...

2011. aug. 19. 10:41
 16/47 anonim ***** válasza:
egyetértek az előzőekkel. ne vedd fel.
2011. aug. 19. 10:46
 17/47 anonim ***** válasza:
58%
Azzal egyet értek az előttem írókkal hogy inkább te vagy duci,nem a nadrág szük,de mivel úgy láttam a lábaid nem vastagok,egy combközépig érő bővebb felsővel talán felveheted.
2011. aug. 19. 11:19
 18/47 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, tudom megsértelek, de általában az ilyen Nökröl gondolom azt, hogy fejben valami nagyon nem stimmel.

Azzal semmi gond nincs, hogy nem vagy sovány, mert Én személy szerint imádom a husi Nöket, de nem akkor, ha S-es cuccokat aggatnak magukra.

Egy duci csaj is lehet nagyon dekoratív, csak meg kell találni a megfelelö stílust és nem a tömeg után rohanni...

Nézd meg Öt: [link]

2011. aug. 19. 11:46
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

Szent Márió, de meg ijedtem!

Fel ne vedd...! Már bocsi de borzalmasan áll. És nagyon átlátszó....Inkább keress valami mást ;)

2011. aug. 19. 12:54
 20/47 anonim válasza:
huha
2011. aug. 19. 17:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!