Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon kövérít ez a nadrág? Kép!

Nagyon kövérít ez a nadrág? Kép!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. aug. 19. 07:17
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Ennyire gyökér nem lehet valaki, hogy ilyet rak fel. Ugye ez nem te vagy??

Szerintem csak szemétkedik valamelyik idióta.

2011. aug. 24. 21:03
 32/47 anonim ***** válasza:
Álljunk meg egy percre, hova fejlődik a világ hogy az emberek a harisnyát nadrágnak nézik. A másik meg könyörgöm te normilás vagy mert nem avval kezdődnek a bajok hogy felraktad magad ide és kérdeztél egy tök alapvető dolgot hanem avval hogy megvetted ez a HARISNYÁT. Mert valljuk ez még szoknyával se lenne jó rövidnadrággal meg most felejsd el.
2011. aug. 24. 21:04
 33/47 anonim ***** válasza:
66%

Ez nem nadrág, hanem harisnya. Olyan, amit szoknya alá vesznek fel az emberek. Vagy ruha alá. De nem egymagában, mert az ciki; mintha melltartóban mennél utcára. Mellesleg, a sok ruhadarab közül a harisnya is olyan, mint a többi: megfelelő méretben kell venni.

Amúgy én a álaszolókkal nem teljesen értek egyet, szerintem nem vagy kifejezetten kövér, de a kép alapján megalapozott a gyanú, hogy az vagy. Szerintem egy jól választott farmerral messze nem lenne ilyen csúnya alakod.

2011. aug. 24. 21:08
 34/47 anonim ***** válasza:
Amúgy ez Nem is Nadrág de mindegy :D :D
2011. aug. 24. 21:28
 35/47 anonim ***** válasza:
56%

Ez tényleg nem nadrág, hanem harisnya, ami ráadásul nem is a te méreted. Egyébként borzasztó előnytelen. Mondjuk ki nem vagy túl vékony, de ha téged ez nem zavar akkor teljesen rendben van! :) Szerintem egy megfelelő nadrággal teljesen oké az alakod. Egyébként ha ennyire ragaszkodsz hozzá akkor szerintem egy pamut hosszú leggingsszel (ami megfelelő méretű!!) nagyon csinos leszel. :)

15/L

2011. aug. 24. 21:44
 36/47 anonim ***** válasza:
Nem jó kategóriába raktad! Ez se nem szép se nem divatos rajtad. Fél órája röhögök!XD
2011. aug. 24. 21:50
 37/47 anonim ***** válasza:

Ííí az anyád úristenit, azé' legközelebb írd már oda mennyire durva amit meg akarok nyitni o.o""

A "nadrág" önmagában is előnytelen, de nem kövérít. A gond veled van elsősorban, utánna a nadrággal, bár nem mondom nincs sok a kettő között...

2011. aug. 24. 21:55
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
tök rossz kedvem volt mielőtt ezt a képet megnyitottam utána elfogott a röhögőgörcs és majdnem kiestek a szemgolyóim:D am sztem fake. mások képével viccelődik szerintem.
2011. aug. 24. 22:01
 39/47 anonim ***** válasza:

Mondjon ki mit akar, de nekem akkor is tetszik. Tény, hogy picit szűk és kinyomja a husidat, de sztem szexis. Utcára azért ne menj vele sztem csak így, kivéve ha nincs rajtad valami ruha vagy szoknya. Am annyira nem vagy túlsúlyos, csak ez nagyon kihangsúlyozza azt a felesleget (ami mellesleg sztem igenis tud szexi lenni egy lányon).

20f

2011. aug. 24. 22:35
 40/47 anonim ***** válasza:

Szegény, ne bántsátok már...

A vádlid szép, érdemes hangsúlyozni ilyen térdig érő darabokkal. Viszont ez szerintem is előnytelen, feszülős és átlátszó, egy lengébb nyári darab talán jobban mutatna.

2011. aug. 24. 22:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!