Hol tanulhatnék divattervezőnek, stylist-nak?
Én egy 13 éves lány vagyok , aki ér a divathoz (szerintem):)Nem tudom mivel foglalkozzak , felmerült már a grafológus , fodrász , és most a divattervező/stylist. Ezek azok a foglalkozások , amik igazán érdekelnek. Most megyek 8.-ba és át kellene mennem egy GIMNÁZIUMBA!! Erről kérnék segítséget!
Hol van olyan GIMNÁZIUM ami egy picit ebbe a szakirányba sodorna.Nagyon kérem aki tud valamit az segítsen!Hisz már most tudnom kellene, hogy merre tovább!!Előre is köszönöm!
"Egy Kétségbeesett Lány" :)
...Miért írtad a gimnáziumot nagybetűvel?O.o Nem nagy szám az. Ott még nem tanulsz semmi szakot, így érettségi után eldöntheted hogy szakot tanulsz vagy nem tanulsz és mész egyetemre vagy szakot tanulsz és utána mész egyetemre.Szóval még van 5 éved arra hogy eldöntsd. Amúgy a tesitanárom (28/L) nemrég tanult divattervezést valahol Budapesten.
14/L
Kösszi , azért írtam nagy betűvel a gimit , mert a szüleim nagyon kritikusak , és szerintük a jog , orvosi ,valami ilyenre kellene mennem , de engem eggyáltalán nem érdekel .Azt mondtk ha nagyon akarom ezt , akkor lehet , de csak gimben:/ Nekem tök mindeggy lenne :D
Kösszi a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!