Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tanulhatnék meg kötni...

Hogyan tanulhatnék meg kötni vagy horgolni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék megtanulni kötni vagy horgolni, de a családomban senki sincs olyan aki segítene, vagy mert nem tud, vagy mert nincs türelme. Interneten is próbáltam keresni leírásokat kezdőknek, de nem jutottam semmire, mivel még a "kötés-horgolás alapfogalmaival" sem vagyok tisztában pl. milyen kötés, milyen szem, milyen 'pálca' meg mit hogyan, szóval teljesen kezdő vagyok. A barátaimtól sem kérhetek segítséget, mert az én korosztályom nem foglalkozik az ilyen dolgokkal, engem viszont nagyon érdekel, mert nagyon szép dolgokat lehet belőle csinálni... Szóval, van aki tudna nekem nagyon alap videókat, weboldalakat vagy leírásokat linkelni vagy küldeni? Nagyon hálás lennék érte! :)

15/L

2010. okt. 30. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.
2010. okt. 30. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Vannak nagyon jó kötő- és horgolóiskolák. De ezek könyvek, nincsenek fenn az interneten. Könyvtárban érdemes kutakodni, valamint a szülők, nagyszülők könyvespolcán.
2010. okt. 30. 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Szerintem menj el egy tanfolyamra. Találtam egy jó oldalt, itt nézz szét: [link]

Ha rákattintasz a kiválasztott tanfolyamra akkor megjelenik az időpont, helyszín, részvétel díj, stb.

Például én ezeket tudom Neked ajánlani:

november 15., hétfő

10:30

Kezdő horgoló tanfolyam - 1. alkalom

Mikor: november 15., h, 10:30 – 12:00

Hol: Mamami Bolt (térkép)

Jelentkezés: info@mamamibolt.hu, 209-0371 A tanfolyam ára 5000 Ft/ 2alkalom, a tanfolyam napján a résztvevők 10% kedvezménnyel vásárolhatnak fonalat és kötő ill horgolótűt a boltban.

november 29., hétfő

17:30

Kezdő kötés tanfolyam - 1. alkalom

Mikor: november 29., h, 17:30 – 19:00

Hol: Mamami Bolt, XI. Fadrusz utca 12. (térkép)

Leírás: Tanulj velünk kötni! Az alapoktól egy egyszerű sálig: kötés elkezdése, befejezése, sima és fordított szemek. A tanfolyam 2 alkalmas, a részvételi díj 5000 Ft. Bejelentkezés: info@mamamibolt.hu A tanfolyam napján a résztvevők 10% kedvezménnyel vásárolhatnak fonalat és kötőtűt a boltban!

2010. okt. 30. 23:01
 4/5 anonim ***** válasza:
mama
2010. okt. 30. 23:08
 5/5 anonim válasza:

Szia,

kell még a segítség? én mindent a netről tanultam, angol oldalakról sokkal részletesebb infókat, videókat kaptam. ha kell, előkeresem a jobbakat, belinkelem.

2012. máj. 26. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!