Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyiért tudnék megvarratni,...

Mennyiért tudnék megvarratni, egy ilyen típusú ruhát?

Figyelt kérdés

Meguntam, hogy sehol sem találok kedvemre való ruhákat. Abszolút semmi tapasztalatom sincsen hogyan, hol, mennyiért tudnék megvarratni pl egy ilyen ruhát (link alul) Ebben tapasztalt emberek segítségét várom. Előre is köszönöm(:

[link]

(rajzolni se tudok, bocsánat^^")

2009. ápr. 14. 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
Keresel egy jó varrónőt és ő majd megvarrja neked. Nem tudom mennyiért dolgoznak.Azt majd megbeszélitek vele.
2009. ápr. 14. 15:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez sokban függ attól, hogy milyen anyagból szeretnéd a ruhát.

Az alkalmi ruháimat én is mindig varrónővel varratom, mert nem találok soha olyat, amilyet szeretnék.

Tudok Neked egy nagyon jó varrónőt ajánlani: Szalai Anikó Vecsés. Nekem Ő varrja a ruháimat látatlanba, elmondom vagy lerajzolom az elképzelésemet, megadom az adatokat, és megvarrja, mert sajna köztünk kb. 250 Km-es távolság van.

Eddig soha nem csalódtam benne, gyönyörű munkái vannak. Ő tud Neked árat is mondani a megbeszélés után!

Nézd meg a honlapját: www.szalaianiko.hu

Remélem tudtam segíteni.

2009. ápr. 14. 15:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Hű, köszönöm a segítségeket:D Már nemrég ki is néztem egy jó kis varrónő címét, de nagyon köszönöm a 2. válaszolótól kapott nevet, Békéscsabától pár kilométerre lakok, így nekem sincs túl közel, de megőrzöm.

Az anyag nem alkalmi ruhához kellene, egyszerű, mindennapi használatra. Így sem tudna valaki további infókkal megdobni?:$

2009. ápr. 15. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!