Milyen egyedi tervezésű pólót vennél, mennyiért?
imádom a macskákat,úgyhogy a macskás cuccok nyerők nálam,de az ízlésesség határain belül(tehát ne legyen erőltetett vagy boszis hatása),és szeretek mindenféle állatkát,ami cukin van megcsinálva(amolyan egyszerű,de nagyszerű módon),szeretem a lazább félvállas,bő pólókat ezeken el tudok képzelni egy nagy pillangót(nem rajzoltat,hanem inkább fénykép rányomatot)anyagáról annyit,mint az átlagos pólóanyag,nemtudom milyen:D nőies stíléusú cuccokat is szeretem
és ha jó minőségű,tetszik is akkor max. 3500(ha csak nem nagyon jó,akkor több)körül,én ugyanis ilyen 1500-2000 körül már találok divatos,szép,minőségi cuccokat,a plusz költség amit írtam az az egyediségre és különlegességre menne:)
15/L
Jaj, pár napja láttam neten szarvasos atléta félét, és beleszerettem :D Fontolom a megvételét, csak most kifogytak :( Farkasosat akarok szerezni, meg hasonló macskaféléseket. Egyszerűekre gondolok, fekete alapon fehér, fehér alapon fekete.
Hasonlókra gondolok. 3000 Ft körül adnék, ha tényleg egyedi, de pl. ha boltban látnám, akkor 2000 felett nem venném már meg szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!