Eastpak hátitáska vagy valamilyen oldaltáska (15 éves fiúnak gimibe)?
Figyelt kérdés
És még kíváncsi lennék hogy az eastpak mennyire jó minőség? A boltban azt mondták hogy sokáig bírja de hát az a boltban volt..és azt néztem hogy az eastpak oldaltáska fülét egy műa karabíner tartja..az nem szokott leszakadni..mert akár harminc év garancia van akár nem ha megszűnik a bolt ahol vettem akkor a garancia kb senkit nem érdekel2011. aug. 13. 15:28
1/5 anonim válasza:
nekem eastpak-es övtáskám és hátitáskám is van, mindkettőt szeretem, semmi baja nem volt, max annyi ha zavar téged az hogy a hátitáskába egyszerre kell belepakolnod szóval nincs több rekesze... csak elől egy kicsi, de engem nem zavart annyira, szerintem nagyon jól is néz ki, úgyhogy én csak jókat mondhatok róla *-*
2/5 anonim válasza:
Jó minőségi, egyébként inkább oldaltáska, hátizsák már gimibe elég cinkes.
17l
3/5 anonim válasza:
1. vagyok semmiképp se oldaltáska, nekem az tette tönkre a vállamat/hátamat/ gerincemet! iskolatáska az iskolatáska! és sokkal jobban néz ki az eastpak hátitáska mint az oldaltáska:) és abszolút nem ciki higgy nekem! :)
4/5 anonim válasza:
hát nálunk eléggé kinézik az ilyeneket...
5/5 anonim válasza:
Ciki?????? A gördeszkásoknak ez a menő akkor elég béna gimibe járhatsz!!!! A fiúknak meg főleg nem ciki!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!