A koromnak megfelelően milyen krémeket ajánlanátok? 30 éves elmúltam. Sajnos időszerű, hogy valamilyen krémmel ápoljam az arcom.
Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 06:22
1/2 anonim válasza:
Szia,én 26 vagyok,de már használok ilyen krémet megelőzésé céljából,meg a gyengébb ráncok eltüntetésére.Ilyet használok,szerintem nagyon jó,és kellemes az illata,én ezt ajánlanám,a nappali változatát,mivel kollagénes,itt a leírása,és nem olyan drága sem
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
Én is valami hasonlóra gondoltam...
Nézegettem a Nivea Q10 pluszt, a Garnier, az Avon és a Loreal termékeket. De némelyiken nincs kellően feltüntetve, hogy milyen korosztálynak szánták... persze az érett bőr fel van tüntetve, de ez még nem az én korsztályom.
Szóval én ilyenre lennék kíváncsi, hogy honnan lehetne infókat szerezni... összehasonlítás stb.
2009. nov. 25. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!