Ha szép fekete hajszínt szeretnék akkor melyik Palettet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
légyszi csak olyan írjon aki tapasztalta is :D. előre is köszi2011. nov. 19. 19:42
1/8 anonim válasza:
ezt ajánlom, én sokáig festettem vele, szép szín: [link]
(706 - ében fekete)
2/8 anonim válasza:
Vagy tartós színezőt vegyél, vagy ammónia mentes hajfestéket, ebből a sötét barnák azok szinte feketére fogják a hajat, nem biztos, hogy megéri feketét venni, mert az az egy szín nagyon nehezen jön ki a hajból, eléggé roncsolód(hat)nak a hajszálak az eltávolításánál, a színezőkkel nincs ilyen probléma.
3/8 anonim válasza:
Én a helyedben el felejteném a Palettet lakossági festékként főleg hogy ha fekete hajszínt szeretnél.Van tapasztalatom ezért mondom.
4/8 anonim válasza:
Jaj igen, eléggé szárítják és roncsolják a Palették(festékek) a hajat, én is leváltam róla...
5/8 A kérdező kommentje:
akkor melyiket használjam?
2011. nov. 19. 21:00
6/8 anonim válasza:
A Palettét én sem ajánlom! Fodrász kellékes a legmegbízhatóbb (Londa, Alfaparf) Amúgy a fekete tönkreteszi a hajad. Hajhulláshoz vezet, és ebben van a legtöbb allergén. A hejedben inkább sötétbarna, és az is fekete lesz.
7/8 anonim válasza:
Ha magadnak akarod csinálni, akkor színezőt,vagy ammónia mentes hajfestéket, hajszínkrémet, és mindenképpen barnát, a feketében több, erősebb és 'ragaszkodóbb' a színpigment; és általába a képen látható hajszínnél 1-2 árnyalattal sötétebbet fogsz kapni, nekem is volt, hogy gyönyörű mélybarnát szerettem volna, mint a képen és fekete lettem..
8/8 anonim válasza:
Sziasztok.Én 3 éve fekete vagyok,nekem nem hullik tőle a hajam,és én előszőr fodrász kellékben vettem kb 1 évig,majd rátaláltam a palette Deluxe-ra,és nekem ez a legjobb.De mindenki más,nekem éppen szerencsém van szerintem,mert nagyon sokan mondják,hogy rengeteg haja kihullott mióta fekete.Szerintem sem éri meg kísérrletezni,hogy bírja-e a hajd,inkább sőtét barnára szavaznék én is.Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!