16 éves vagyok a homlokomnál elkezdtem kopaszodni mindkét oldalon egy (V) alakban van valamilyen hajnövesztő vagy recept?
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 23:22
1/5 anonim válasza:
Proscar (google)
Bár a te korodba....nemtudom.
Orvosnál kérdezz rá, neki kell felírni úgyis.
2/5 anonim válasza:
azért kezdtél el mert vagy hátra csattolod és azt erősen. vagy pedig gumizod és húzza a hajhagymád, és elől meglehetősen gyengébbek mint hátul. Ha ezt a kettőt elkerülöd, nem lesz kopasz fejbőröd
3/5 A kérdező kommentje:
hát köszi de nem gumizom mert fiu vagyok :)
2010. jún. 15. 07:30
4/5 anonim válasza:
Én 15 vagyok, fiú, és nekem is olyan...ez mittudomén, genetika talán. Nagyon sok embernek ilyen, bár 15 évesen :S engem is idegesít, de aztán megnézem The Game-t, és megnyugszok, mert neki is olyan a haja mint nekem, csak magasabb a homlokom és nem vagyok néger (sajnos :D)
5/5 anonim válasza:
Jó buta vagy... (- az utolsó kommentelőnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!