Az ciki ha kilóg a tanga a csipőfarmerból?
Figyelt kérdés
Szerintem tök szexi nem tom mi a baj vele . Szerintetek?
irjátok már oda h lányok 6 fiuk vagytok !!!
köszi
2009. ápr. 12. 16:12
51/58 anonim válasza:
Hú, nálunk az osztályban van egy lány, akinek állandóan kint van konkrétan a fél segge a tangával együtt, nagyon idegesítő, igénytelennek is tartom. Még szerencse, hogy nem gyakran jár suliba :D
A barátnőmre is mindig rászólok, ha kint van neki, ne mutogassa másnak. Amúgy ha véletlen egy pillanatra kikandikál, az még nem olyan rossz, de ha egyértelműen kint lóg a tanga, az már gusztustalan.
53/58 anonim válasza:
GUSZTUSTALAN...sztem arra utal, hogy leszarod, hogy mindenki aseggedet bámulja és ez meg igénytelenség.Sokkal jobb ha az titok marad mi van rajtad alul :P
54/58 anonim válasza:
nem ciki, izléstelen, főleg az agyonmosott, leszürkült fehérnemű
lány
55/58 anonim válasza:
Én úgy gondolom,egy tininél elmegy,de nem vall komoly,nőies,kifinomult jellemre.Egy középkorú hölgynél hadd ne mondjam,mi a véleményem...
56/58 anonim válasza:
Attól függ, milyen az alakod. Ha nagyon csinos vagy, akkor szexy, ha vannak hozzá hurkák, amikbe mondjuk bevág a tanga pántja akkor csúnya.
26/tapasztalt lány
57/58 anonim válasza:
Aki r'bancnak öltözik, ne csodálkozzon, ha megb'sszák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!