Az ciki ha kilóg a tanga a csipőfarmerból?
Szerintem tök szexi nem tom mi a baj vele . Szerintetek?
irjátok már oda h lányok 6 fiuk vagytok !!!
köszi
Hát utolsó, ez nagyon jó:) szaros zsinór... hehe
amúgy én tangát alapból nem hordok, mert épp azért nagyon egészségtelen is, amire az előttem szóló asszociált.
Bizony! Már a tanga is nagyon gusztustalan...hát még ha kilóg és mutogatod!
Méghogy szexi...persze éljenek a mocskos kis repedtsarkú r/bancok!
Előre mondom nem kell lepontozni, csupán leírom a véleményem:D
Szal én is tangát hordok csípőnacival, nekem pl az a baj h vagy a combomra nem megy fel a naci a derekamon pont jo, de mivel a combomra is kell ezért kénytelen vagyok olyat hordani ami a derekamon lötyög így értelem szerűen lecsúszik, és én kimondottan örülök ha a bugyimat nem rántja magával, sztme az nem gáz ha kint van a bugyi, ne mondom h a fél seggemig legyen kint, csak ha 1-2centi kint van az még okés, és igenis lehet szexi, ha már csúszik a bugyis is akkor a seggem már aligha szexi:D
L/16
Ciki,de nekem is sokszor szól a barátom,húzzam feljebb a gatyót a derekamon.Sokszor inkább leguggolok,minthogy lehajoljak,és ha ülésből felállok,az első mozdulat a gatyóigazítás.Ciki,de ez van.Szinte minden gatyóm csípőfazonú,nem szeretem és nem is áll jól a magas derekú fari.
Alapból tangát hordok,nem tudom,hogy irritálhat ez egy srácot/szaros zsinór/talán tisztában kellene lennie,hogy van normális tangabugyi meg zsinórtanga is,meg még sokféle.És talán higiénikusan is lehet hordani.Én nem érzem jól magam telibugyikban,nincs is olyanom.Talán ha duci lennék,felvenném,hogy formálja a hátsóm,vagy ilyesmi.
erről van itt szó.
nekem csak tangáim vannak, mást nem húzok fel, az a kényelmes. és a nadrágjaim is csípő fazonúak DE soha nem hagyom, hogy kilógjon belőle, ha lecsúszik, felhúzom. nehéz mi? :D
hogy miért már fentebb leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!