Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az ciki ha kilóg a tanga a...

Az ciki ha kilóg a tanga a csipőfarmerból?

Figyelt kérdés

Szerintem tök szexi nem tom mi a baj vele . Szerintetek?

irjátok már oda h lányok 6 fiuk vagytok !!!

köszi

2009. ápr. 12. 16:12
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
100%

Hát utolsó, ez nagyon jó:) szaros zsinór... hehe

amúgy én tangát alapból nem hordok, mert épp azért nagyon egészségtelen is, amire az előttem szóló asszociált.

2009. ápr. 12. 18:40
 22/58 anonim ***** válasza:
90%

Bizony! Már a tanga is nagyon gusztustalan...hát még ha kilóg és mutogatod!

Méghogy szexi...persze éljenek a mocskos kis repedtsarkú r/bancok!

2009. ápr. 12. 18:52
 23/58 anonim ***** válasza:
74%

Előre mondom nem kell lepontozni, csupán leírom a véleményem:D

Szal én is tangát hordok csípőnacival, nekem pl az a baj h vagy a combomra nem megy fel a naci a derekamon pont jo, de mivel a combomra is kell ezért kénytelen vagyok olyat hordani ami a derekamon lötyög így értelem szerűen lecsúszik, és én kimondottan örülök ha a bugyimat nem rántja magával, sztme az nem gáz ha kint van a bugyi, ne mondom h a fél seggemig legyen kint, csak ha 1-2centi kint van az még okés, és igenis lehet szexi, ha már csúszik a bugyis is akkor a seggem már aligha szexi:D

L/16

2009. ápr. 12. 19:28
 24/58 anonim ***** válasza:
46%
Az miért lenne k***ás, ha vki tangát hord??? Azért, mert te nem azt hordasz, mást nem kell leszólni. Majd nyáron vegyél fel fehér nadrághoz egész pi***s bugyit... hajrá
2009. ápr. 12. 20:11
 25/58 anonim ***** válasza:
93%

Ciki,de nekem is sokszor szól a barátom,húzzam feljebb a gatyót a derekamon.Sokszor inkább leguggolok,minthogy lehajoljak,és ha ülésből felállok,az első mozdulat a gatyóigazítás.Ciki,de ez van.Szinte minden gatyóm csípőfazonú,nem szeretem és nem is áll jól a magas derekú fari.

Alapból tangát hordok,nem tudom,hogy irritálhat ez egy srácot/szaros zsinór/talán tisztában kellene lennie,hogy van normális tangabugyi meg zsinórtanga is,meg még sokféle.És talán higiénikusan is lehet hordani.Én nem érzem jól magam telibugyikban,nincs is olyanom.Talán ha duci lennék,felvenném,hogy formálja a hátsóm,vagy ilyesmi.

2009. ápr. 12. 21:03
 26/58 anonim ***** válasza:
59%
Nah ennek örülök h utánam más is írt velem hasonlót, mert kajak azt hittem h majd lehurrogtok:D Főleg h előttem más csaj azt írta h igen nem jo meg volt aki szerint a tnaga se jo, én is tanganélkül nem tudnám elképzelni, nagyon szeretem, meg a csípő naci is alap, a magasabb derék nekem jol se áll, meg kényelmetlen is.
2009. ápr. 12. 22:01
 27/58 anonim ***** válasza:
46%
Meg ha már a csípőgatyánál tartunk: köldökpiercingem van, szal a magas nyakú nadrás TILOS!!! És sokan azt írjátok, h a tanga gusztustalan. Azért, mert ti nem hordjátok??? Sajnálom, ha akkora se****ek van, h nem tdtok ilyet felvenni :D
2009. ápr. 13. 08:51
 28/58 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én is tangát hordok már jó pár éve, nekem ez a kényelmes, de azokat sem nézem le, akik nem szeretik, tök természetes! Csípőgatyát hordok én is, képzeljétek az én bugyijaim sose kandikálnak ki belőle! Egyszerűen taszítónak tartom, ha kilóg belőle! Az egyik barátnőmnek mindig kint van, nem szándékosan, folyamatosan szólni kell neki, hogy tegye helyre! Csomó fiú ismerősünk is szóvá tette, hogy nem valami szép látvány a dolog! A barátom is megjegyezte, hogy nem túl gerjesztő, sőt, neki a magamutogatás jut az eszébe róla! Volt már olyan, aki úgy viccelte meg a csajt, hogy felrántotta a bugyiját, gondolom el tudjátok képzelni, hogy nem valami kellemes élmény! A fiú lennék, akkor sem tetszene a kilógó anyagdarab! 22/L
2009. ápr. 13. 09:27
 29/58 anonim ***** válasza:
100%
undorító,ribancos
2009. ápr. 13. 09:45
 30/58 anonim ***** válasza:
92%

erről van itt szó.

nekem csak tangáim vannak, mást nem húzok fel, az a kényelmes. és a nadrágjaim is csípő fazonúak DE soha nem hagyom, hogy kilógjon belőle, ha lecsúszik, felhúzom. nehéz mi? :D

hogy miért már fentebb leírtam.

2009. ápr. 13. 12:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!