Az ciki ha kilóg a tanga a csipőfarmerból?
Szerintem tök szexi nem tom mi a baj vele . Szerintetek?
irjátok már oda h lányok 6 fiuk vagytok !!!
köszi
Szándékosan közszemlére tenni, úgymond így divatolni szerintem szamárság. Én még sehol sem hallottam/láttam, hogy például egy hétköznapi viseletet azzal lehetne feldobni, hogy felveszek egy tangabugyit és "kirakom" a ruhából. :)
A kérdésedből adódóan szerintem fiatalka vagy, mert a tini korosztályra jellemző ez a fajta öltözködés. Hidd el, a többség butaságnak tartja.
Szerinted szexi...ebben viszont igazad van, mert a ruha alól kikandikáló fehérnemű akaratlanul is vonzza a pasik szemét, és beindul a fantáziájuk.
L/21
sztem vérciki és közönséges.
(23/l)
igénytelen az ilyen, és csak azt mutatja hogy , hogy olyan jelentéktelen ember, hogy ezzel a szánalmas kis "trükkel" képes kétségbeesetten, fel hívni magára a figyelmet.
vicces :DD
19/L (csak tangákat hordok, és pont hogy figyelek erre, hogy még véletlenül se lógjon ki)
Szerintem is elég gáz. Ha látunk ilyet a barátnőimmel, egyből szólunk egymásnak és megbeszéljük, hogy juj mennyire ciki. Inkább ne tedd ki, ha nem vagy "olyan"...
16/L
Közönséges, gusztustalan k*rvás...! Folytassam? Mi a baj vele? Mutogatsz egy seggedből kilógó madzagot!
Amúgyis, van az a férfi akinek tetszik, de a férfinak újdonság kell...ugyan kérem ha már harmadszor látja a kilógó tangádat le se szarja...
Tök szexi? Tudod néha nem ártana magadba szívnod némi vizuális kultúrát!
Őszintén: Nekem is csak az tud eszembe jutni hogy egy seggedből kilógó szaros zsinór...
Egyáltalán nem vonzó és még csak nem is izgató, és ezt nem csak a nadrágból kilógó bugyira hanem úgy általában a tangára is mondom!
F/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!