Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az ciki ha kilóg a tanga a...

Az ciki ha kilóg a tanga a csipőfarmerból?

Figyelt kérdés

Szerintem tök szexi nem tom mi a baj vele . Szerintetek?

irjátok már oda h lányok 6 fiuk vagytok !!!

köszi

2009. ápr. 12. 16:12
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
91%

Hmmm.. hat fiuknak biztos "sexi" nek tunik.. de csakis azert mert felizgattja oket.. es persze akkor lehet egy olyan velemenyuk hogy jajj ez ha mar igy midnenki elott ennyit megmutat a legintimebb cuccait.. akkor micsinalna ha 2 esbe lennenek..

hat igen..

amugy sok csajnak nagyon nem tetszik..

amugy nekem se szokott kinnt lenni.. nagyon ritkan ha bovebb a nacim dereka.. de akkor is csak 1 2 centire.. az meg nembrutal..

az az undorito mikor a bugyi a a fenek vagasa is kinnt van.. nah az mar tenyleg durva !!!

amugy meg tenyleg... 1 tangat tobbszor is felvesz az ember.. es aztan meg unalmassa vali ka pasik szemeben is..

inkabb hagyjuk azt meg a naci alatt.. hisz az meg izgatobb.. ha pl a srac latjka hogy formas hatulrol a lany es aranyos is meg minden.. es akkor morfondirozik rajta hogy vajon milyen bugyija van :> ?1

nah pusz

2009. ápr. 13. 12:48
 32/58 anonim ***** válasza:
100%
Ettol csak konnyen megkaphatonak tunhetsz egy fiu szemebe akarhogy bejon neki.Lanyok szemebe viszont eleg felretaszito.17/L.
2009. ápr. 13. 14:42
 33/58 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ciki

kattekop

2009. ápr. 13. 19:04
 34/58 anonim ***** válasza:
100%

Az osztályban néhány lány körében ez a "trendi", direkt úgy ülnek, hajolnak, terpesztenek, hogy lehetőség szerint a gatyával együtt csússzon egy kicsit a tanga is. :S Szerintem már az is gusztustalan, ha kint van a tangája, nemhogy még így...... Pláne, amikor az agyonhasznált, hajdan fehér, jelenleg mocskosszürke hatású darabot veszik fel. :S

Egyébként én is csak csípőgatyát hordok, hozzá általában tangát, illetve a nehezebb napokon és éjszaka "teli pics*s" bugyit. (Utóbbira több nőgyógyász is felhívta a figyelmem, hogy nem ártana lecserélnem a tangáimat... Ezen kívül egyébként csípőgatyákhoz is hordható, mert ez nem jelenti automatikusan azt is, hogy tüdőig felér.) Mindezek ellenére én is ügyelek rá, hogy még csak véletlenül se látszódjon ki se a tangám, se a hátsófelem. Inkább "rángatom" felfele idétlenül a gatyámat, minthogy az egész város azt nézze, milyen fehérnemű van rajtam. Nem nekik veszem fel, hanem elsősorban magamnak, másodsorban a barátomnak, ennyi nézelődő bőven elég. Arról nem is beszélve, hogy a lányok többsége egyből cikizni kezdi, a pasik meg ha rá is izgulnak, nem azt mondják, hogy "de jó csaj", hanem azt, hogy "megd**nám". Köszönöm, az ilyen visszhangokról inkább lemondok.

2009. ápr. 13. 21:27
 35/58 anonim ***** válasza:
100%

Hoppá, lemaradt, hogy: 18/L

(Előző voltam.)

2009. ápr. 13. 21:28
 36/58 anonim ***** válasza:
89%

Te kérdező hány éves vagy?

/16/L, akinek nincs baja vele:D/

2009. ápr. 13. 22:55
 37/58 anonim ***** válasza:
89%
ffi: gusztustalan
2009. ápr. 15. 07:51
 38/58 anonim ***** válasza:
83%
Hali! :D Lehet diszno férfi vagyok, de egy picit kilog például egy piros vagy feket tanga, az nagyon szexi tud lenni. De például láttam már talajrészeg nőket is akiknek a fél seggük kilógottxD NA az már nem sexi
2009. ápr. 15. 08:27
 39/58 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nem, ha valaki csípőfarmert vesz fel eleve tisztában van vele, hogy akárhogy küszköd is vele ki fog lógni a tanga. Egyébként meg tényleg vonzza a férfi tekintetet, lány ismerőseimről ennyivel is többet tudok. :D

Egyébként tudjátok mire jó a tanga? Felezi a fingot. :D

2009. ápr. 15. 10:33
 40/58 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nagyon gáz.Ha ezzel akarod felhívni magadra a figyelmet,az már baj.Szerintem.Ne így akarj bevágódni a pasiknál.
2009. ápr. 15. 23:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!