Az ciki ha kilóg a tanga a csipőfarmerból?
Szerintem tök szexi nem tom mi a baj vele . Szerintetek?
irjátok már oda h lányok 6 fiuk vagytok !!!
köszi
Hmmm.. hat fiuknak biztos "sexi" nek tunik.. de csakis azert mert felizgattja oket.. es persze akkor lehet egy olyan velemenyuk hogy jajj ez ha mar igy midnenki elott ennyit megmutat a legintimebb cuccait.. akkor micsinalna ha 2 esbe lennenek..
hat igen..
amugy sok csajnak nagyon nem tetszik..
amugy nekem se szokott kinnt lenni.. nagyon ritkan ha bovebb a nacim dereka.. de akkor is csak 1 2 centire.. az meg nembrutal..
az az undorito mikor a bugyi a a fenek vagasa is kinnt van.. nah az mar tenyleg durva !!!
amugy meg tenyleg... 1 tangat tobbszor is felvesz az ember.. es aztan meg unalmassa vali ka pasik szemeben is..
inkabb hagyjuk azt meg a naci alatt.. hisz az meg izgatobb.. ha pl a srac latjka hogy formas hatulrol a lany es aranyos is meg minden.. es akkor morfondirozik rajta hogy vajon milyen bugyija van :> ?1
nah pusz
Az osztályban néhány lány körében ez a "trendi", direkt úgy ülnek, hajolnak, terpesztenek, hogy lehetőség szerint a gatyával együtt csússzon egy kicsit a tanga is. :S Szerintem már az is gusztustalan, ha kint van a tangája, nemhogy még így...... Pláne, amikor az agyonhasznált, hajdan fehér, jelenleg mocskosszürke hatású darabot veszik fel. :S
Egyébként én is csak csípőgatyát hordok, hozzá általában tangát, illetve a nehezebb napokon és éjszaka "teli pics*s" bugyit. (Utóbbira több nőgyógyász is felhívta a figyelmem, hogy nem ártana lecserélnem a tangáimat... Ezen kívül egyébként csípőgatyákhoz is hordható, mert ez nem jelenti automatikusan azt is, hogy tüdőig felér.) Mindezek ellenére én is ügyelek rá, hogy még csak véletlenül se látszódjon ki se a tangám, se a hátsófelem. Inkább "rángatom" felfele idétlenül a gatyámat, minthogy az egész város azt nézze, milyen fehérnemű van rajtam. Nem nekik veszem fel, hanem elsősorban magamnak, másodsorban a barátomnak, ennyi nézelődő bőven elég. Arról nem is beszélve, hogy a lányok többsége egyből cikizni kezdi, a pasik meg ha rá is izgulnak, nem azt mondják, hogy "de jó csaj", hanem azt, hogy "megd**nám". Köszönöm, az ilyen visszhangokról inkább lemondok.
Hoppá, lemaradt, hogy: 18/L
(Előző voltam.)
Te kérdező hány éves vagy?
/16/L, akinek nincs baja vele:D/
Szerintem nem, ha valaki csípőfarmert vesz fel eleve tisztában van vele, hogy akárhogy küszköd is vele ki fog lógni a tanga. Egyébként meg tényleg vonzza a férfi tekintetet, lány ismerőseimről ennyivel is többet tudok. :D
Egyébként tudjátok mire jó a tanga? Felezi a fingot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!