Fiúk, ti felvennétek ezeket a ruhákat? *-* (kép lent)
Figyelt kérdés
[link] <--annyira jóól áll rajtuk ez a ruha *__* és olyan jó ruhák *Q* ^^ John meg Edward (Jedward) olyaaan cukik*-* Imádom Őket *__* nektek mi a véleményetek a képről?^^2011. aug. 11. 17:41
62/135 anonim válasza:
Hát nézd, volt egy csaj a suliban, egy mocskos primitív cigány volt, mindenki tudta a nevét, elhiheted:"DDDD Jövőre elmegy innen hál' Istennek.
63/135 anonim válasza:
szerintem hagyjuk a francba. legalábbis én hagyom. de mindenesetre ajánlom neked, h este ha lefekszel, gondolkozz el 1 kicsit saját magadon. mert látom az már megy h mást csesztetsz. de a magad házatáján is söprögess össze szépen.
gondolkozz el azon h mi lesz így veled pár év múlva. nem csodálom, hogy már most "nem ért meg senki"
64/135 A kérdező kommentje:
hát én nem vagyok cigány :'DD de kit érdekeltek?!:D úgy is kimegyünk Angliába és egy csomót fogok Velük találkozni*-*:DD szal qrvára mindegy nekem mit írogattok :DD jah és a legtöbb barátnőm imádja Őket szal ennyih ;)
2011. aug. 11. 21:13
65/135 anonim válasza:
Csak én nem értem, mi köze van a válaszokhoz annak, hogy milyen számuk van a telefonján meg hogy a barátnői is szeretik ?
Valaki világosítson már fel.
66/135 anonim válasza:
ha mindegy, minek tetted fel a kérdést ???
67/135 anonim válasza:
Találkozni fogsz velük? xD Te most ezt tényleg komolyan gondoltad? xD
68/135 A kérdező kommentje:
van olyan cipőőm mint Nekik *-* háát nagyon fukszii ^^:DD bármit megvehetek :DD szaal nekem tök jóó^^:DDD
2011. aug. 11. 21:17
69/135 anonim válasza:
Júhúj, de szupcsikahhhh ^^^ÉS ki a fenéth érdekli ? -.-.-.-.- xDXDXDXDXD :D:D:D:DD:D.-*-*-*-*-*-*--*-*--*---*-*-^^^^^^^^^-.-ˇˇˇˇˇˇ
70/135 anonim válasza:
hidd el,hogy mindenki leszarja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!