Fiúk, ti felvennétek ezeket a ruhákat? *-* (kép lent)
Figyelt kérdés
[link] <--annyira jóól áll rajtuk ez a ruha *__* és olyan jó ruhák *Q* ^^ John meg Edward (Jedward) olyaaan cukik*-* Imádom Őket *__* nektek mi a véleményetek a képről?^^2011. aug. 11. 17:41
101/135 A kérdező kommentje:
Ők se b*zik de tök mind1..ezt az értelmi fogyatékos nyomorékok tudom hogy nem tudják felfogni, de mind1.:D na perszee majd pont egy ilyen csicskával fogok emailezgetni..-.-" chhh..pff...:'DD jaah és ellehet a kérdéstől takarodni hányszor mondjam még?!:O:D vagy talán ennyire tetszik??xd mert ha csak azért vagy itt h pofázzál akkor mehetsz is;)
2011. aug. 11. 22:30
102/135 anonim válasza:
miaz h úgy beszélsz az emberrel mint a kutyával? ha én lennék az apád már földig vertelek volna :) szánalmas vagy. de már sajnálni se tudlak. az ilyen ember nem méltó semmire
103/135 anonim válasza:
Nem emailezgetni akarok kicsikém, hanem szétverni a féken pofádat, nyomorult:))))))
104/135 anonim válasza:
:D:D modellalkatom van, csinos vagyok, vagy saját pénzem, egyetemre járok, van egy férfias pasim. És én irigykedek egy 11 évesre, aki szerelmes két búzába?:D Még mindg enm fogod fel, h nevetséges vagy?
105/135 anonim válasza:
ilyenekből lesz mint Kiszel Tündéhez hasonló aberrált majom..
106/135 anonim válasza:
még mindig én vagyok ez egy KAMUUU ilyen sík h*lye senki nem lehet komolyan mert ha tényleg komolyan gondolod... akk nagy baj van veled ..
107/135 anonim válasza:
109/135 anonim válasza:
nem tudom,nem hiszem akkor likeolta volna "azokat" is
110/135 A kérdező kommentje:
naah jó van :DD kösz h benéztetek takarodó van ;))
2011. aug. 11. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!