Fiúk, ti felvennétek ezeket a ruhákat? *-* (kép lent)
Úristen,ez vmi borzalmas:O
Olyan mint két kis b.zi. Miért feszül rajtuk úgy a ruha, mint egy lányon? Miért kell a fiúknak csőnadrágot hordaniuk? Annyira szánalmas -.-".
14 éves lány vagyok, biztos velem van a baj, de hányok a feminin pasiktól:D
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:01
Ment a zöld kéz;)
Mondok valamit. Az Eurovíziós Dalfesztiválon Írország színeiben indultak. Akkor már tudtam kicsodák, de inkább egy viccnek találtam őket. Most is úgy gondolom, hogy minden, amit csinálnak, nem komoly, és ritka nagy égés a két srác.
Nézd meg példának okáért az Eurovíziós Dalfesztiválon őket. Hülye mozgás, gáz fellépő ruha, és nem tudom ki mondta nekik, hogy jól áll ez a haj, de az sem volt tisztában a "jól áll" fogalmával.
Mondok még valamit: a Tokio Hotelt komolyabban vettem, mint a Jedward-ot, pedig ők sem voltak igazán "jó" számba vehetők.
Azért a TH-t említem, mert kínos számba ment az is régen.
Undorítóan írsz mindegyik kérdésednél.
Ja, hogy megértsd: xdxdxd-.-.-.-.**/*/*/-*-*-*-XDXD:D:D:D:.-."^^^^^^^
Amúgy úgy néznek ki, mint valami rossz buzzancsok. Ne égesd már le amgad. Ja, bocs. Sikerült, kedves Candy.
"Undorítóan írsz mindegyik kérdésednél.
Ja, hogy megértsd: xdxdxd-.-.-.-.**/*/*/-*-*-*-XDXD:D:D:D:.-."^^^^^^ "
Ez mekkora volt...:D Na, ez tetszett!XDDDDDDDD
Figyelj, én többre becsülök ezeknél egy:
-orvost/ápolót/gyógyszerészt
-mérnököt
-villanyszerelőt
-bolti eladót
;DDDD Rohadtul nem az az ember, aki híres.:D Te tényleg ilyen féken hülye vagy?
„csomóan imádják Őket ;)) vajon miért?”
1. sz.r a közízlés
2. A fiatalok szeretete aképp alakul, mennyire jól néz ki az énekes. Egy helyes fiú kutyavonyítása is lehet gyönyörű egy tizenéves „kis” kiforratlan, értelmileg még éretlen kislánynak. Ennyi, a külsőséget szereted bennük, nem a zenei értéküket, ami kb egyenlő a 0-val.
„kis senkik pofáznak”
Elbűvölő, ahogy ezt mondod. Te ki vagy? Valaki? Nem lehetsz „Valaki” különben ismert lennél. Te is csak egy Senki vagy, a senkik között. A különbség pedig senki és senki között, pedig a kultúra, és nem a te javadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!