Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, ti felvennétek ezeket a...

Fiúk, ti felvennétek ezeket a ruhákat? *-* (kép lent)

Figyelt kérdés
[link] <--annyira jóól áll rajtuk ez a ruha *__* és olyan jó ruhák *Q* ^^ John meg Edward (Jedward) olyaaan cukik*-* Imádom Őket *__* nektek mi a véleményetek a képről?^^
2011. aug. 11. 17:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/135 anonim ***** válasza:
96%

Úristen,ez vmi borzalmas:O

Olyan mint két kis b.zi. Miért feszül rajtuk úgy a ruha, mint egy lányon? Miért kell a fiúknak csőnadrágot hordaniuk? Annyira szánalmas -.-".

14 éves lány vagyok, biztos velem van a baj, de hányok a feminin pasiktól:D

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:01

Ment a zöld kéz;)

2011. aug. 11. 19:09
 42/135 anonim ***** válasza:
94%

Mondok valamit. Az Eurovíziós Dalfesztiválon Írország színeiben indultak. Akkor már tudtam kicsodák, de inkább egy viccnek találtam őket. Most is úgy gondolom, hogy minden, amit csinálnak, nem komoly, és ritka nagy égés a két srác.

Nézd meg példának okáért az Eurovíziós Dalfesztiválon őket. Hülye mozgás, gáz fellépő ruha, és nem tudom ki mondta nekik, hogy jól áll ez a haj, de az sem volt tisztában a "jól áll" fogalmával.

Mondok még valamit: a Tokio Hotelt komolyabban vettem, mint a Jedward-ot, pedig ők sem voltak igazán "jó" számba vehetők.

Azért a TH-t említem, mert kínos számba ment az is régen.

2011. aug. 11. 19:19
 43/135 anonim ***** válasza:
93%

Undorítóan írsz mindegyik kérdésednél.

Ja, hogy megértsd: xdxdxd-.-.-.-.**/*/*/-*-*-*-XDXD:D:D:D:.-."^^^^^^^

Amúgy úgy néznek ki, mint valami rossz buzzancsok. Ne égesd már le amgad. Ja, bocs. Sikerült, kedves Candy.

2011. aug. 11. 19:33
 44/135 anonim ***** válasza:
100%
Hangjuk meg -ha már itt tartunk- nem létező fogalom.
2011. aug. 11. 19:42
 45/135 anonim ***** válasza:
100%

"Undorítóan írsz mindegyik kérdésednél.

Ja, hogy megértsd: xdxdxd-.-.-.-.**/*/*/-*-*-*-XDXD:D:D:D:.-."^^^^^^ "

Ez mekkora volt...:D Na, ez tetszett!XDDDDDDDD

2011. aug. 11. 19:45
 46/135 A kérdező kommentje:
úgy bírom h az olyan kis senkik pofáznak akiket az anyjukon kívül szinte senki nem ismer :'D-.-" persze be lehet szólogatni h milyen sz*r hangjuk van de neked még annyi sincs;) éérdekes ahhoz képest h "nincsen" hangjuk egy csomóan imádják Őket ;)) vajon miért?!:O-.-":DD téged meg ki szeret??:O:DD hol vagy te híres?! ki vagy te hozzájuk képest?:O:'D
2011. aug. 11. 20:10
 47/135 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én többre becsülök ezeknél egy:

-orvost/ápolót/gyógyszerészt

-mérnököt

-villanyszerelőt

-bolti eladót

;DDDD Rohadtul nem az az ember, aki híres.:D Te tényleg ilyen féken hülye vagy?

2011. aug. 11. 20:14
 48/135 anonim ***** válasza:
100%
kérhetek egy msn címet tőled?
2011. aug. 11. 20:15
 49/135 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, hány éves vagy te? 14nél több nem lehetsz ennyi ésszel, bár nem akarom lealacsonyítani ezt a korosztályt, mert található köztük értelmes egyed is, de te így kiakadsz mert valaki lefikázza ezt a két szerencsétlent? Tanuld meg elfogadni hogy mindenkinek más a véleménye kislány, vagy tán elvagy kényeztetve, és otthon az van amit te akarsz? Mi alapján mondod azt valakinek hogy biztos csak az anyja ismeri? Ennyiből leszűröd? Hát úristen. Gondolkozz el magadon kicsit, mert benned van a hiba és nem másokban. Véleményt kérdeztél, azt is kaptál, még ha nem is tetszőt.
2011. aug. 11. 20:20
 50/135 anonim ***** válasza:
100%

„csomóan imádják Őket ;)) vajon miért?”

1. sz.r a közízlés

2. A fiatalok szeretete aképp alakul, mennyire jól néz ki az énekes. Egy helyes fiú kutyavonyítása is lehet gyönyörű egy tizenéves „kis” kiforratlan, értelmileg még éretlen kislánynak. Ennyi, a külsőséget szereted bennük, nem a zenei értéküket, ami kb egyenlő a 0-val.

„kis senkik pofáznak”

Elbűvölő, ahogy ezt mondod. Te ki vagy? Valaki? Nem lehetsz „Valaki” különben ismert lennél. Te is csak egy Senki vagy, a senkik között. A különbség pedig senki és senki között, pedig a kultúra, és nem a te javadra.

2011. aug. 11. 20:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!