Fiúk, ti felvennétek ezeket a ruhákat? *-* (kép lent)
Figyelt kérdés
[link] <--annyira jóól áll rajtuk ez a ruha *__* és olyan jó ruhák *Q* ^^ John meg Edward (Jedward) olyaaan cukik*-* Imádom Őket *__* nektek mi a véleményetek a képről?^^2011. aug. 11. 17:41
11/135 A kérdező kommentje:
de az nem cicanadrág xDD az csőgatya.-.-xdd utolsó: egyébként Ők mindig ilyen szűk csőgatyákban járnak *-* de miért ne ha ilyen k*urva jól áll nekik??:O*-*
2011. aug. 11. 17:56
12/135 A kérdező kommentje:
bocsi utolsó előtti ezt neked szántam csak közbe írtak:D szal utolsó: lány vagyok de sztem ez a nevemből egyértelmű ;))
2011. aug. 11. 17:57
13/135 anonim válasza:
Még kislány, had majmolja őket.
14/135 anonim válasza:
Ezek nem férfiak. Hol férne el ebben a gatyában a férfiasságuk?
15/135 anonim válasza:
Nekem nem jön be, én nem bírom az ilyen gay-eket, én a férfiakara bukom. Gusztustalanok. Ezek normális ruhák egy férfinak nyáron: [link]
16/135 anonim válasza:
Ilyenben jönne haza a párom, be se engedném a lakásba :D
19/135 anonim válasza:
17:59 és 18:01 ment a zöld kéz xD
20/135 A kérdező kommentje:
na jóó ti ehhez nem értetek :'DD akkor szerintetek miért imádják Őket Írországban és Angliában meg Németországban és Svédországban??:O:'DJa egyébként aki küldte azt a nyári férfi ruhásat az sztem elég sz*r :D lóg rajtuk a ruha:S:O:D rájuk legalább illeszkedik*-* jah és akkor mi van ha nyáron is ilyenbe járnak?:D ha egyszer ez a divat ^^
2011. aug. 11. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!