Fiúk, ti felvennétek ezeket a ruhákat? *-* (kép lent)
Figyelt kérdés
[link] <--annyira jóól áll rajtuk ez a ruha *__* és olyan jó ruhák *Q* ^^ John meg Edward (Jedward) olyaaan cukik*-* Imádom Őket *__* nektek mi a véleményetek a képről?^^2011. aug. 11. 17:41
31/135 anonim válasza:
Szexi? WTF egy lány lehet szexi, egy pasi legyen férfias. Ha ezeknek lenne f@sza fel sem menne rájuk ez a gatya. Ocsmányak, de majd kinősz ebből a korból, vagyis reménykedj
32/135 anonim válasza:
18:14-es tökéletesen bemutatta hogy kéne kinéznie egy férdinak. tár nem így...
33/135 anonim válasza:
Én ezt még mindig képtelen vagyok elhinni! Ilyen embertelen beszéd stílust..elképesztő!:D
35/135 anonim válasza:
1.) Mi ez a sok sz*r smiley 14nél biztos nem vagy több..
2.) http://www.youtube.com/watch?v=6x77sOUQhZU&feature=player_em..
az a mozgás náluk.. nem veszed magad észre 100-ból 99 ember mondja, hogy melegek
39/135 anonim válasza:
amúgy én a férfiakra bukom nem ezekre a köztesekre..neked ez jön be akkor csináld így, de én férfiakat akarok/szeretek nem az ilyen kis gyerekeket..figyelj az ilyen sztárok mind meg vannak stylistilag buherálva, egy stylist mondja meg nekik mit vegyenek fel.manapság nagyon fel vannak kapva ezek de hidd el hogy lehet hogy sokan szeretik őket, de sokan nem....
40/135 anonim válasza:
ez valami elképesztően visszataszító... jómagam is a 18:14-essel tudok egyetérteni. a férfi, az legyen férfi, nem azt mondom, hogy öltönyben mászkáljon mindenki, de legalább egy olyan póló-farmer összeállítást rángasson már elő a szekrényből mint ott, az első képen szereplő illető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!