Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit szólnátok ha ez lenne a...

Mit szólnátok ha ez lenne a következő év divatja?

Figyelt kérdés

Lányok és fiúk válaszát is várom.

Nekem nagyon tetszik,egyszerre nőies,modern,kihívó,szexi,egyedi és még sorolhatnám.

Szerintem nagyon jó lenne ha az utcára is felvehetnék ilyen ruhákat,így igazán egyedi lehetne mindenki,belevihetné azt ami igazából Ő és választhatna visszafogotabb és megbotránkoztatóbb darabok közül.

Sajnos amíg én fiatal vagyok szerintem nem jön be ez a stílus:(

21/l

2011. aug. 9. 13:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én imádom a Bibian Blue ruháit.

Van itthon néhány korhű ruhám, steampunk és burlesque stílusú is, na meg persze valódi acélmerevítős fűzőim (nem tőlük, ez azért kicsit drága nekem). Én varrom a ruhákat, a fűzőket elszámítva:)

Ahogy észrevettem eléggé megbotránkoznak rajta az emberek, de sokan odajönnek érdeklődni, hogy ez-az- honnan van, mert tetszik.

Egyébként egyrészt örülnék is, ha divatba jönne, másrészt meg nem is. Könnyebb lenne ilyen ruhákhoz jutni, de ezzel az egyedisége is elveszne, szóval nem sokat érne... 22/N

2011. aug. 9. 14:32
 12/19 A kérdező kommentje:

Igen,sajnos nem lesz divat szerintem sem.

A hosszabb szoknyák csak ünnepekre,de van ami kényelmes szerintem:)

Köszönöm a válaszokat!:)

2011. aug. 9. 14:34
 13/19 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy nem abban az idpben éltem, mikor ilyet hordtak :(. Nekem nagyon tetszik, de nem mernék ilyet felvenni, nyilván dilinyósnak néznének ha ilyenben flangálnék az utcán :)
2011. aug. 9. 15:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Tetszeni tetszik. De 1 sosem követtem a divatot, 2 ezeket én nem venném fel, nem állna jól.

18L

2011. aug. 9. 15:42
 15/19 anonim ***** válasza:

"Szerintem nagyon jó lenne ha az utcára is felvehetnék ilyen ruhákat,így igazán egyedi lehetne mindenki,belevihetné azt ami igazából Ő és választhatna visszafogotabb és megbotránkoztatóbb darabok közül."

Ne haragudj, de pont, hogy nem lenne semmi egyediség, mert mindenki fűzőt meg hosszu szoknyát hordana, csak éppen más szinekben.Én biztos nem hordanám ezeket..

2011. aug. 9. 15:44
 16/19 A kérdező kommentje:

nem csak hosszú szoknyák és fűzők vannak.nézd meg jobban a képeket ha érdekel,én most nem keresek linket.

azonkívül haj,smink,mind más és más.nameg a kiegészítők is.

Köszönöm a válaszokat!

2011. aug. 9. 21:27
 17/19 anonim ***** válasza:
hát akkor én meztelen járnék.
2011. aug. 9. 22:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Japánban előbb elképzelném... De sztem qurva jóóók
2012. márc. 6. 17:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Egyébként aki azzal jön, hogy ez kényelmetlen, az totál hülye. Az acélmerevítős fűzők a világ legkényelmesebb dolgai közé tartoznak. Az, hogy a gagyi, kínai, műanyagmerevítős szalagavatós ruhátok kényelmetlen volt egy dolog. De azt nem is nevezik a divatszakmában fűzőnek, mert az egy hulladék, ahogy azokat kialakítják meg merevítik. Rémálom.
2012. márc. 6. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!