Mit szólnátok, ha egy ilyen jönne szembe veletek?
Nagyon tetszenek a maxiszoknyák, de M.o.-n még nem sok emberen láttam, pedig külföldön nagyon trendinek számítanak.
16/L
Nem tudom, én elég sok ilyet látok, nem újdonság.
Akinek tetszik és jól áll az vegye fel nyugodtan, nekem jól látszik benne a széles fenekem, szóval felejtős mindenképp.
Az 1. a legjobb, de amúgy ezek nagyon stílusosak.
A gond az szokott lenni, hogy a legtöbb maxiszoknyás csaj olyan bölcsészkarosan viseli.- Persze ez nyilván egy régi klisé, mert biztos nem minden bölcsészes ilyen sőt....
De tudjátok, vastag kötött valami szürke vagy barna szoknya, bő pulcsi, tarisznya, tornacipő vagy bakancs.... na az gáz.
De ezek nagyon jók így viselve.
utolsó kép nagyon állat, amúgy vehetsz fel hozzá mélyen dekoltált felsőket és élénkebb kiegészítőket
ha ilyen szoknya jönne velem szembe és az illetőnek jól áll azt mindenképpen jónak tartanám, nem tömeg
Magára a ruhára abszolút semmit, van 1-2 ami még jól is néz ki.
Viszont azokat a retardált szemüvegeket akkora ütéssel verném le az emberek képéről, hogy behorpadna a fejük.
büdös hippik hordanak ilyet. nem tetszik
23f
Ha szexis darabokkal kombinálod senki nem fog a saját öreganyádnak nézni.
A keret is szuper :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!