Mit szólnátok, ha egy ilyen jönne szembe veletek?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a maxiszoknyák, de M.o.-n még nem sok emberen láttam, pedig külföldön nagyon trendinek számítanak.
16/L
2011. júl. 18. 16:17
11/17 anonim válasza:
Nekem van, iszonyat fodros, földig ér, és imádom:) Mindig valami szexi fölsővel veszem föl. Lépen, nyomon megállítanak, hogy hol vettem, varrattam-e, és mennyire szép. Kicsit idegesítő, de azért örülök:D Amúgy turiban vettem 1200-ért.
12/17 anonim válasza:
nekem nem tetszik nekem kicsit hippis és egyben asszonyos is!de nem szólnék semmitsem ugyanis mindenkinek saját joga hogy mit vesz fel.
13/17 anonim válasza:
Elrejtik a szép női vonalakat...már ha an a viselőjének.
Én nem hordanám.De akinek csúnya a lába,annak biztosan jó...ápol és eltakar.
14/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon stílusos, anyagától függően különféle alkalmakra hordható darab. És nem utolsósorban kényelmes, szellős, ami jól jön az ilyen 35 fokos időjárásban...
Örülök, hogy van olyan 16 éves, aki nem ragadt le a Playboy-nál meg a Converse cipőnél. :D
15/17 anonim válasza:
Nagyon jól néz ki, de sajnos magasnak kell lenned ahhoz, hogy jól mutasson.
16/17 anonim válasza:
17/17 anonim válasza:
Hát, a hosszuk nem tetszik, de tudom, hogy épp azért maxiruha... Egyébként brutáljók, de ha rövidebbek lennének (térdfölött 10 cm-vel). 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!