Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit szólnátok ha ez lenne a...

Mit szólnátok ha ez lenne a következő év divatja?

Figyelt kérdés

Lányok és fiúk válaszát is várom.

Nekem nagyon tetszik,egyszerre nőies,modern,kihívó,szexi,egyedi és még sorolhatnám.

Szerintem nagyon jó lenne ha az utcára is felvehetnék ilyen ruhákat,így igazán egyedi lehetne mindenki,belevihetné azt ami igazából Ő és választhatna visszafogotabb és megbotránkoztatóbb darabok közül.

Sajnos amíg én fiatal vagyok szerintem nem jön be ez a stílus:(

21/l

2011. aug. 9. 13:39
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
2011. aug. 9. 13:39
 2/19 anonim ***** válasza:
Nem örülnék mivel nekem tetszenek ezek a ruhák és ha mindenki ilyesmiben járna divatból az elég rosszul érintene. Persze a legtöbb embernek szerencsére eszébe sem jutna így öltözni mert akkor nem lehetnének egyformák. A legtöbben nem akarnak kitűnni a tömegből.
2011. aug. 9. 13:42
 3/19 A kérdező kommentje:
Ebben egyetértünk,de így sajnos én sem vehetem fel anélkül,hogy bolondnak néznének:)
2011. aug. 9. 13:44
 4/19 anonim ***** válasza:
Nekem tettszenek.De nem annyira hogy fel is húzzak ilyesmit.Ha a városba így mászkálna most valaki tuti kiröhögném.De hogy ha ez lenne a divat akkor egész tűrhető lenne és nem így néznénk az olyanokra akik így mászkálnak.14L
2011. aug. 9. 13:47
 5/19 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon tetszik, tuti csomó ilyen ruhám lenne.

Viszont sosem fog ez bejönni a divatba sajnos.. Egyáltalán nem praktikusak utcán a nagy fodros szoknyák, a fűzők meg kényelmetlenek a hétköznapokban.

6/19 anonim ***** válasza:
nem tetszene. Meg elég volt a szalagavatón ilyen fűzős ruhákba járni, borzasztó kényelmetlen volt, pedig vékony vagyok, így meg se kellett húzni nagyon
 7/19 anonim ***** válasza:
Pedig én így járkálok minden nap, és általában csak pozitív visszajelzéseket kapok, tetszik az embereknek. De az sem érdekelne ha mindenki rajtam röhögne, nem miattuk öltözök így, hanem mert nekem ez tetszik.
2011. aug. 9. 13:53
 8/19 anonim ***** válasza:
Nem szeretném, ha ez lenne a divat, mert az azt jelentené, hogy lényegében csak ilyesmit kapni, ezek a ruhák meg nagyon nem kényelmesek.
2011. aug. 9. 14:20
 9/19 anonim ***** válasza:

hát ezzel csak az a baj hogy amíg másokon,pl a képeken lévő modelleken jól állnak,nekem tuti nem állna jól.

egyszerüen nem ilyen a stílusom,mégcsak szoknyát se hordok mert fiús vagyok.

szóval ha pont ez lenne a divat (amit kétlek de ha mégis) engem hidegen hagyna hogy mindenki ilyet hord,nekem nem tetszik,nem áll jól,akkor inkább fel se venném

13L

2011. aug. 9. 14:25
 10/19 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy Mo.-n ilyen ruhákban mászkálnának az utcán :D
2011. aug. 9. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!