Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » VV Anikó szép szerintetek?

VV Anikó szép szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 23:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Éva tényleg ezerszer szebb..Anikót eleinte szépnek láttam, de a kígyó személyisége, az affektálós beszéde miatt nem látom annak!
2011. aug. 4. 10:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik egyikőjük se.
2011. aug. 4. 11:14
 13/18 anonim ***** válasza:
szerintem Anikónak nincs gonosz arca! :) szerintem nagyon szép!:)
2011. aug. 4. 11:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Éva szebb :D
2011. aug. 4. 11:29
 15/18 A kérdező kommentje:

szerintem is Aniko sokkal szebb,kivulrol es belulrol is...aki mar szemelyesen is talalozott vele mind azt mondjak mennyire kozvetlen,es ugyanolyan mint a villaban volt,nem jatssza meg magat...ezen a videon is latszik :

http://www.youtube.com/watch?v=eVOvhLLsKW8

2011. aug. 4. 11:33
 16/18 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudnátok egyszer attól elvonatkoztatni hogy utáljátok Anikót? Énse csípem Anikót de azért nem mondom rá hogy nem szép. Igenis szép. Éva meg borzalmas. De nemcsak a feje. Az az egész test+lapos segg(!). Undorító.
2011. aug. 5. 22:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Mikor először láttam, nyilván nem utáltam, mert nem is ismertem, de akkoris mondtam, hogy szerintem nem olyan szép, mint ahogy beállítják.
2011. aug. 5. 22:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép. A kedvencem volt.
2011. aug. 7. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!