VV Anikó szép szerintetek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 23:07
11/18 anonim válasza:
Éva tényleg ezerszer szebb..Anikót eleinte szépnek láttam, de a kígyó személyisége, az affektálós beszéde miatt nem látom annak!
12/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszik egyikőjük se.
13/18 anonim válasza:
szerintem Anikónak nincs gonosz arca! :) szerintem nagyon szép!:)
15/18 A kérdező kommentje:
szerintem is Aniko sokkal szebb,kivulrol es belulrol is...aki mar szemelyesen is talalozott vele mind azt mondjak mennyire kozvetlen,es ugyanolyan mint a villaban volt,nem jatssza meg magat...ezen a videon is latszik :
2011. aug. 4. 11:33
16/18 anonim válasza:
Nem tudnátok egyszer attól elvonatkoztatni hogy utáljátok Anikót? Énse csípem Anikót de azért nem mondom rá hogy nem szép. Igenis szép. Éva meg borzalmas. De nemcsak a feje. Az az egész test+lapos segg(!). Undorító.
17/18 anonim válasza:
Mikor először láttam, nyilván nem utáltam, mert nem is ismertem, de akkoris mondtam, hogy szerintem nem olyan szép, mint ahogy beállítják.
18/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép. A kedvencem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!