VV Anikó szép szerintetek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 23:07
1/18 anonim válasza:
Szerintem nem. Éva sokkal szebb. Nézd meg a képét fészbukon a vv Éva hivatalos oldalán. Elképesztően szép. Anikó mellette pic.safing.
2/18 anonim válasza:
különleges arca van és amúgy én nem szeretem a fekete hajat de neki kifejezetten jól áll :)
3/18 anonim válasza:
neeem :PPP legszívesebben lehánynám xD
5/18 anonim válasza:
igen szép, és én az évát hánynám le....
6/18 anonim válasza:
Éva csak 5 kiló vakolattal néz ki jól.A VV-ben nem egy adás volt,amikor Éván se volt smink,meg Anikón se.Hát ég és föld a kettő.
7/18 anonim válasza:
Ahogy charlie énekli,az a szép aki reggel is szép.na aki nézte a vv-t az láthatta hogy éva smink nélkül milyen,simán tíz évvel öregebbnek néz ki a koránál.anikó azért smink nélkül sem volt csúnya.
8/18 anonim válasza:
Anikó jobb mint Éva. Szerintem Éva nagyon nem néz ki jól és az a haj ami neki van az borzalmas. Anikó ezerszer jobb nála.
10/18 anonim válasza:
Igen, néztem a VVt és szerintem smink nélkül is sokkal szebb Éva. Anikónak gonosz arca van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!