Szerintetek szép VV Anikó?
Figyelt kérdés
mi tetszik benne külsőleg? (de lehet belső tulajdonság is) Gigi szép szerintetek?2011. ápr. 7. 18:12
1/11 anonim válasza:
Anikónak a szeme, meg a szája tetszik, de Gigi sokkal szebb! Giginek olyan méltóságteljes arca van, vagy nem is tudom! Nem? Meg mindig boldog, az olyan jó!
2/11 anonim válasza:
Anikó nekem úgy ahogy van tetszik. Külsőre 100%, belsőleg meg kicsit gagyi, kicsit gyakorolhatná a nyelvtant, és akkor tökéletes lenne.
3/11 sacsa válasza:
Nekem bejön Anikó,Giginek csak a segge jó.
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Anikó nagyon gyönyörű és iszonyat jó csaj :P belsőleg is szimpi, tök aranyos lány, van humora, és nagyon intelligens is:) Giginek meg csak a teste jó, fejre nem tetszik..
6/11 anonim válasza:
Nem nagy szám, van vagy 2 szál haja, és ólába van... Elég kiábrándító.
7/11 anonim válasza:
Sztem lanyok kozul arcba o vlt a szebb...alakra pedig nem is kerdes h Gigi...de nekem ugy tunik mintha Aniko egy kicsit cigany lenne:))....ugy ertem kicsit h van a verebe vlm roma ver:p
8/11 anonim válasza:
Kettőjük közül Gigi a szebb, arcra mindenképpen. Formára a lábával van mindkettőnél egy kis bibi. Anikóé csirkeláb, Giginek pedig kicsit rövid. Ész és gondolkodás tekintetében is Gigit tartom többre, de Anikó sem buta. Az, hogy néha elengedi magát néha, és ízes tájszólásba megy át, még tetszik is. Bár a "szuper intelligens" Éva előszeretettel javítja ki olyankor. Elvégre ez elítélendőbb, mint az ő szitkozódásai, mások köpködése.
9/11 anonim válasza:
Egyébként Anikó arcvonásaira valóban jellemzőbb a roma beütés, mint Gigién. De ezt nem rosszindulatból írom, nálam ez nem jelent hátrányt, csak én is így látom.
10/11 anonim válasza:
Nem csúnya lány, de van valami nagyon irritáló kis békás beütése. Látszik, hogy nem egyenes ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!