FIUK/LÁNYOK! Szerintetek túlságosan kihívó egy miniszoknya?
nemrégen vettem egy miniszoknyát,és hozzá egy kicsit kivágott felsőt. Felvettem és a barátnőmmel sétálni indultam ( azért ez nem mostanában volt,mert most szörnyű az időjárás :S )
nem annyira mini... a combom közepéig ér. És nem nagyon szoktam szoknyát hordani,mert autóbalesetet szenvedtem 2-éve,és mindakét combomon van pár mély vágás... de szerencsére már annyira nem látszik. Szóval elindultunk sétálni,és a fiúk utánam néztek. Volt pár vadbarom is aki fütyült meg leszólított,de voltak akik csak odajöttek megdícsérni,hogy milyen csinos vagyok.
De volt egy csomó lány,aki lenézett engem,és elhordak mindenféle *kur*vának. És így nem értettem mért...
Most ez mért volt?! túl kihívó egy miniszoknya?!
17,5/L
Husis lány = rendben.
Husis lány + miniszoknya = khm..még mindig ok, ha tudja hordani.
Husis lány + miniszoknya + kivágott felső = Izléstelen és közönséges még egy karcsú lányon is. Ne csodálkozz ha beszólnak.
Okéé. :D nem veszek fel többet kivágott felsőt,miniszoknyával. Husis lány + Miniszoknya + kivágott felső? :D miért másabb,mintha egy vékony lányon lenne?
nagyon sok lány ismerősöm van, vannak husisak,meg vékonyak is. Állandóan a husis lányok mesélik nekem azt,hogy mennyi fiú akar velük foglalkozni...nem tudom hogy van ez,általában az ilyen oldalakon "lefújjolják" a husisabb lányokat. :D persze ha csak megkérdezek egy srácot,hogy melyik tetszik neki jobban,egyből rávágja hogy a husisabb fajta,mert van mit fogni sze-x közben rajta :D ez fontos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!