Túlságosan durva a bőrnadrág?
Inkább őt verném képen, nem a seggemet a földhöz. Nő nem néz ki így, csak a ribancok.
18/f
Ha nőiről van szó nőkön jó alakkal...
Én (ffi) begerjedek tőle de még mindig sikerült azért normálisan viselkednem még ha az eszem teljesen el is dobtam. De már a végső határ. :)
Szerintem pont a határon van, tehát nyugodtan hordható utcán. Tehát durva de azt mondanám nem túlzottan, éppen csak hogy nem.
Viszont az valószínűleg fokozottan előnyös, ha fel vagy készülve önvédelemből. Na semmi durva, csak lehet hogy néhány egyén nem olyan önmegtartóztató és kikezd.
Egyáltalán nem ízléstelen. Főleg ha igazi bőr normális szabású utcai darabról beszélünk. A kedves kommentelő fap*csa nem tudja mit beszél.
Manapság divat a műbőr nadrág is, az is nagyon jó, persze ha egy idióta tinihülyep*csa veszi fel valami gagyi seggigérő konfekciódarabbal, tornacipővel meg valami ótvaros műbőr kabáttal (vagy amit korábban írtak, hogy favágóinggel) akkor tényleg ízléstelen. Ha elegánsan fel tudsz vele öltözni akkor mindenképpen jó.
A durva az hülye szó, csak az agymosott átlagember hiszi azt, hogy b*zis vagy k*rvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!