Egy duci lány hogyan öltözködjön csinosan?
Figyelt kérdés
Most szeptemberben leszek gimis. Eddig úgy öltöztem, hogy farmer + póló/pulcsi + tornacipő. Most csinosabban szeretnék majd öltözködni, és azt szeretném kérni, hogy adjatok ötleteket, linkeljetek képeket, ha nem nagy kérés :)
Így nézek ki, mint a tükörben lévő lány:
Előre is köszi a válaszokat :)
15/L
2011. júl. 26. 00:10
11/11 anonim válasza:
ha tényleg ilyen az alakod az még nem is vészes :) egy hónap alatt egy öt-hat kilót ledobhatnál, hidd el, nagyon szépnek és magabiztosnak éreznéd magadat :) amúgy én sokkal kövérebb vagyok, én magamból kiindulva nem ajánlom a bő pólókat, tunikákat... engem legalábbis nagyon erősitenek pl. csak a laza pólók is... strandra mentünk táborban, ugye a strandra ki ruhában mentünk, és mikor levettem a pólómat az egyik lány csak sorolta, hogy úr isten sokkal kövérebbnek képzelt el bikiniben... azóta nem vagyok hajlandó tunikát húzni, akármelyik gebe mondja hogy vékonyít :D visszanézve a képeket tényleg nem állt jól :) de fogadd el magad ! ha magabiztos vagy, mindenki kedvelni fog, és ez a lényeg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!