Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hipster az új tucatőrület...

Hipster az új tucatőrület lehet az emo és a scene után?

Figyelt kérdés

Még a köztudatba hivatalosan be nem jött stílus, bár már terjed főként tumblr meg ilyen blogokon.

leírások közül amit találtam ez az egyik legjobb egy divatblogger szemszögéből:

[link]

2011. júl. 20. 17:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
89%
Általánosban nem volt pénzünk vadonatúj ruhákra. Amikor már az összes ruhám vagy nem jött rám, vagy annyira elnyűtt volt, hogy anyám már nem merte rám adni, elhozta a szülei házából a régi ruháit. Elég divatjamúltak voltak, de legalább épek. És azokból bizony valahogy így tudtam felöltözni, mint a képeken is van. Ennyi. :) Nyilván nem rib*ncnak öltöztem 12-13 évesen. Eleinte nagyon szégyelltem, meg szörnyű volt, hogy mindenki rajtam röhögött, de aztán ennek ellenére is megszerettem, és azóta is így öltözöm. :) Most a 22-t taposom.
2011. júl. 22. 11:34
 22/26 anonim ***** válasza:
61%
hát, én nem tudnék róla, hogy ez egy új divatőrület, de én már régóta így öltözködök, csak kicsit visszafogottabban :D Rikító körömlakk, sok karkötő és gyűrű, rövid farmer nadrág, kicsit bő póló és a hajam olyan "most keltem fel"-lüll néz ki :'DDD.
2011. júl. 24. 13:30
 23/26 anonim ***** válasza:
41%
*nem tudok
2011. júl. 24. 13:31
 24/26 anonim ***** válasza:
75%
Le lehet pontozni, de nekem tetszik ez a stílus: )
2011. júl. 24. 13:58
 25/26 anonim ***** válasza:
21%
Miért pontoznánk le? Én is imádom:D
2011. júl. 24. 16:47
 26/26 anonim ***** válasza:
48%
ú, ez rohadt jó*-*
2011. júl. 24. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!