Hipster az új tucatőrület lehet az emo és a scene után?
Még a köztudatba hivatalosan be nem jött stílus, bár már terjed főként tumblr meg ilyen blogokon.
leírások közül amit találtam ez az egyik legjobb egy divatblogger szemszögéből:
LOL xD
eddig tök hasonlóan öltöztem pedig nem is tudtam h van ilyen stílus! xD
Amúgy mi bajotok azokkal az emberekkel akik olyan ruhát vesznek fel amik tetszenek nekik?
Mert akárhányszor kérdezek meg vmit mindig az van h "mindig olyat vegyél fel ami neked tetszik"
hmm...érdekes
17L
Ennek is van rendje és módja, mint bármelyik másik stílusnak. És igen. Stílus.
Látom tájékzott itt mindenki.
hmm ha eddig ezt tudtam volna..:D teljesen rám illik az öltözködésen keresztül a facebookos kiírásokig minden :D jó tudni...most akkor engem is le fognak pózerezni?:D
17L
Hát ez már tényleg évek óta megy, sőőőőt, már halálra is voltak cikizve és kiment a divatból. De magyarföld már csak ilyen elmaradott hely.
Amúgy meg mit vagytok megdöbbenve, simán öltözhet így általános óta, lehet, hogy megvan már vagy 14-15 éves is. :P
Mellesleg 12-15 éves korom között nagyrész úgy öltöztem, mint az emós csúfságok, pedig akkor se híre, se hamva nem volt a dolognak erre, nem az interneten, hanem a téren éltünk, blabla, a tornacsukámmal halálra cikiztek, aztán még időben kinőttem. És már túúúúl vagyok a 20-on (sajnos).
Hát aztán meg hipsterkedjenek felőlem. Mi már vagy másfél éve röhögünk a hülye de mégis tucat dolgokon, hogy besült hipster, hipsterkedik, stb. Nem tudtam, hogy mi vidéki lúzerek ilyen előre vagyunk. :O De most akkor tudatosítom a dolgot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!