Ez milyen stílus? Hipster talán? Leírás, és kép lent.
Inkább a lány "változatá"-ra vagyok kíváncsi.
Szóval képek alapján a jellemzői: tetoválás (lányoknak is rengeteg), fültágító, cigi, piercing, alkohol, vastag keretes szemüveg lencse nélkül. ebben a stílusban nem molett, esetleg súlyosabb lányokat nem is láttam még.
Először a hipster-re gondoltam, de szerintem ez más. Nem tudom. Mindenesetre itt van egy-két kép:
Remélem, hogy tudtok segíteni.
Előre is köszönöm!
öh az első képen fullra van karmolva (?) a keze
mindenesetre nekem is a hipster jutott eszembe először ezekről a képekről
Igen, azokat én is észrevettem!
Egyébként nagyon köszönöm!!!
Az összes lány faszállító :D
De a 3. különösen szép. Ő így szemre törzsi külsőre emlékeztet.
Fültágító, pc, vastag keretes szemüveg, ezek pont azok, amik ma minden divatmajom tinin megtalálhatók :D
Amúgy a cigi meg az alkohol mióta egy stílus jellemzői? :D
Nem tudom, ez milyen stílus, de hogy nem egyedi, az biztos, tele van a net ilyen képekkel mostanában, akiknek nincs normális életük, azok vesznek fel idióta cuccokat idióta összeállításokban, és rendkívül művészi fotókat készítenek magukról, amiket hülye szövegekkel feldobnak a netre.
A cigit meg az alkoholt azért írtam oda, mert nekik ez az élet. és csak gondoltam, hogy ez is egy dolog, amit oda írhatok a jellemzők közé, hiszen ehhez a stílushoz hozzá tartoznak.
Köszönöm a válaszokat!!:)
Ez is vélemény.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!