Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez milyen stílus? Hipster...

Ez milyen stílus? Hipster talán? Leírás, és kép lent.

Figyelt kérdés

Inkább a lány "változatá"-ra vagyok kíváncsi.

Szóval képek alapján a jellemzői: tetoválás (lányoknak is rengeteg), fültágító, cigi, piercing, alkohol, vastag keretes szemüveg lencse nélkül. ebben a stílusban nem molett, esetleg súlyosabb lányokat nem is láttam még.

Először a hipster-re gondoltam, de szerintem ez más. Nem tudom. Mindenesetre itt van egy-két kép:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Remélem, hogy tudtok segíteni.

Előre is köszönöm!

2011. febr. 7. 20:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
48%

öh az első képen fullra van karmolva (?) a keze

mindenesetre nekem is a hipster jutott eszembe először ezekről a képekről

2011. febr. 7. 20:15
 2/15 A kérdező kommentje:

Igen, azokat én is észrevettem!

Egyébként nagyon köszönöm!!!

2011. febr. 7. 20:22
 3/15 anonim ***** válasza:
22%
hipsterek mai változata. ugyebár volt már pár évtizeddel ezelőtt divat egy ilyen stílus, most visszajött "modernizálódva" :) tetszik egyébként, hozzám is közel áll ez a stílus.:)
2011. febr. 7. 20:26
 4/15 anonim ***** válasza:
51%

Az összes lány faszállító :D

De a 3. különösen szép. Ő így szemre törzsi külsőre emlékeztet.

2011. febr. 7. 20:38
 5/15 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem nem kifejezetten hipster, csak ezek a lányok/fiúk egyedibbek, van igazi stílusuk és mint tudjuk, az ilyenek nem másolnak, vagy utánoznak le egy az egyben egy stílust, hanem azt veszik fel, ami tetszik nekik. Ettől ilyen eredetiek.
2011. febr. 7. 20:53
 6/15 anonim ***** válasza:
85%

Fültágító, pc, vastag keretes szemüveg, ezek pont azok, amik ma minden divatmajom tinin megtalálhatók :D

Amúgy a cigi meg az alkohol mióta egy stílus jellemzői? :D

Nem tudom, ez milyen stílus, de hogy nem egyedi, az biztos, tele van a net ilyen képekkel mostanában, akiknek nincs normális életük, azok vesznek fel idióta cuccokat idióta összeállításokban, és rendkívül művészi fotókat készítenek magukról, amiket hülye szövegekkel feldobnak a netre.

2011. febr. 7. 21:04
 7/15 anonim ***** válasza:
81%
egyediből indult, csak már a saját készítést lekoppintsolják és azt mondják, ők találták ki, és egyediek. szóvalja.. elég szégyen:) szerencsére nekem nincs ilyen bajom mert kreatív vagyok:D
2011. febr. 7. 21:27
 8/15 A kérdező kommentje:

A cigit meg az alkoholt azért írtam oda, mert nekik ez az élet. és csak gondoltam, hogy ez is egy dolog, amit oda írhatok a jellemzők közé, hiszen ehhez a stílushoz hozzá tartoznak.

Köszönöm a válaszokat!!:)

2011. febr. 7. 23:52
 9/15 anonim ***** válasza:
47%
Gagyi, egyénieskedő, megnemértett. Egy szóval: szánalmas. Örülök, hogy segíthettem :)
2011. febr. 8. 08:48
 10/15 A kérdező kommentje:

Ez is vélemény.

Köszönöm!

2011. febr. 8. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!