Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez milyen stílus? Hipster...

Ez milyen stílus? Hipster talán? Leírás, és kép lent.

Figyelt kérdés

Inkább a lány "változatá"-ra vagyok kíváncsi.

Szóval képek alapján a jellemzői: tetoválás (lányoknak is rengeteg), fültágító, cigi, piercing, alkohol, vastag keretes szemüveg lencse nélkül. ebben a stílusban nem molett, esetleg súlyosabb lányokat nem is láttam még.

Először a hipster-re gondoltam, de szerintem ez más. Nem tudom. Mindenesetre itt van egy-két kép:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Remélem, hogy tudtok segíteni.

Előre is köszönöm!

2011. febr. 7. 20:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát ez az, hogy nekik ez az élet, mert 15-20 éves gazdag kis majmok, akiket a szüleik pénzelnek, csak foglalkozni ne kelljen velük, aztán ez lett belőlük... nem dolgozó, drogos hulladékok, akiknek kib*szottul nagy művész lelkük van, és mind rajzművészek, divattervezők és költők a saját kis világukban...

Egyébként a cigi meg az alkohol attól nem lesz stílusjegy, hogy ezek a szerencsétlenek is élnek vele... Isznak meg a cigiznek a rockerek is, meg az öreg bácsik a kocsmában, meg a teljesen hétköznapi emberek is... nehogy már a cigi az ilyen majmok stílusa legyen... ennyi erővel legyen az is, hogy hajuk van, meg fejük...

2011. febr. 8. 20:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Az első két képen a 'pin up' stílus látható.
2011. márc. 16. 16:28
 13/15 A kérdező kommentje:

de ennyire ne háborodjatok már fel azon, hogy odaírtam a cigit légyszi...

én is gondoltam a pin-up-ra, de nem voltam biztos.

egyébként köszönöm.

2011. márc. 27. 21:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Ezek szerintem 'Suicide Girls' stílusú csajok.

keress rá erre a kifejezésre googleban.

Nekem nagyon tetszenek.

2011. júl. 4. 17:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen, ismerem őket, és némelyikük igazán szép lány szemmel is!:)
2011. júl. 4. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!