Ez milyen stílus? Hipster talán? Leírás, és kép lent.
Inkább a lány "változatá"-ra vagyok kíváncsi.
Szóval képek alapján a jellemzői: tetoválás (lányoknak is rengeteg), fültágító, cigi, piercing, alkohol, vastag keretes szemüveg lencse nélkül. ebben a stílusban nem molett, esetleg súlyosabb lányokat nem is láttam még.
Először a hipster-re gondoltam, de szerintem ez más. Nem tudom. Mindenesetre itt van egy-két kép:
Remélem, hogy tudtok segíteni.
Előre is köszönöm!
Hát ez az, hogy nekik ez az élet, mert 15-20 éves gazdag kis majmok, akiket a szüleik pénzelnek, csak foglalkozni ne kelljen velük, aztán ez lett belőlük... nem dolgozó, drogos hulladékok, akiknek kib*szottul nagy művész lelkük van, és mind rajzművészek, divattervezők és költők a saját kis világukban...
Egyébként a cigi meg az alkohol attól nem lesz stílusjegy, hogy ezek a szerencsétlenek is élnek vele... Isznak meg a cigiznek a rockerek is, meg az öreg bácsik a kocsmában, meg a teljesen hétköznapi emberek is... nehogy már a cigi az ilyen majmok stílusa legyen... ennyi erővel legyen az is, hogy hajuk van, meg fejük...
de ennyire ne háborodjatok már fel azon, hogy odaírtam a cigit légyszi...
én is gondoltam a pin-up-ra, de nem voltam biztos.
egyébként köszönöm.
Ezek szerintem 'Suicide Girls' stílusú csajok.
keress rá erre a kifejezésre googleban.
Nekem nagyon tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!