Hipster az új tucatőrület lehet az emo és a scene után?
Még a köztudatba hivatalosan be nem jött stílus, bár már terjed főként tumblr meg ilyen blogokon.
leírások közül amit találtam ez az egyik legjobb egy divatblogger szemszögéből:
csak úgy megsúgom, hogy már évek óta divatban van...
én személy szerint imádom és nincs azzal sem bajom, hogy mások is hordják, ilyen a divat b+
előbb utóbb úgy is minden divatos lesz
Általános iskolás korod óta mi? Mesélj még szépeket légyszi.
Érdekes hogy amikor bejön valami divat,mindig van pár ember akik már őőősrégóta ezt tolják hahaha...
„Különösen a nők (…) akik egymás közt is megkülönböztetik magukat – azért mindegyik más ruhát vesz fel, mint a többiek, miután azonban ez a többieknek is eszébe jut, ők is másféle ruhát vesznek fel, mire ismét egyformán néznek ki. Ezt a folyamatosan ismétlődő jelenséget nevezzük divatnak…”
Karinthy Frigyes
Kedves kérdező, látom nem vagy toppon a divat terén, a helyedben én nem osztogatnám az észt. Mellesleg attól még, hogy benned ez nem tudatosult, a többség - legalábbis az én köreimben - már évek őta aktív követői. Bennük igenis tudatosult ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!