Ez az enyhe vámpír,ha nagyon vámpír akarsz lenni,akkor sima goth cuccokak kell beszerezned,de előre szólok jól megfognak bámulni.Jómagam Sweet Lolita párti vagyok,és a divatos ruháké,de ha felveszek egy egy extrémebb db-ot még engem is kinéznek.
Mellesleg,vörös vagy fekete rúzs,nagyon hosszú haj és máris kész az új vámpírocskaXD...egyszerűbb fazonért nézd meg a Vampire Knight animétXD
2009. ápr. 2. 19:16
3/28 A kérdező kommentje:
a göndör haj miatt még kinézhetünk vámpírosnak?vagy vasaljam ki
2009. ápr. 2. 19:26
4/28 anonim válasza:
Hát én még nem láttam göndör hajjal vámpír csajt,inkább vasald ki.Am nem vagyok nagy szakértő,csak van egy vámpíros fórumunk és az admin goth csaj,onnan szedem ezeketXD
2009. ápr. 2. 19:27
5/28 anonim válasza:
Utánozd a goth-okat vagy kiket, azok akarnak úgy kinézni, mint egy vámpír nem?
2009. ápr. 2. 19:28
6/28 anonim válasza:
Előtted szóló vagyok.Én is ezt mondom,a goth az már olyan mint egy díva,mmint egy vámpír díva.
2009. ápr. 2. 19:30
7/28 anonim válasza:
twilling:D ez k*rva jóXD:D
2009. ápr. 2. 19:33
8/28 anonim válasza:
Hosszú szatén szoknya, fűző, harangújjú felsők( olyan tipikus boszisra gondolok), minnél több tüll és csipke annál jobb :) csipkekesztyű, vérvörös rúzs, valamilyen régi kort idéző medál
És a göndör haj is lehet vámpíros, ha jól van megcsinálva...pl tűzd fel egy kontyba, és engedj le néhány kicsi tincset a nyakadnál és elöl :)
2009. ápr. 2. 22:53
9/28 anonim válasza:
Figyeljetek már, én elhiszem, hogy abban a korban vagytok, amikor egyéniséget kell magatoknak kialakítonotok, de szeretném tudni, melyik az az überliberális középsuli, ahova beengednek titeket ilyen á la vámpírsztájlban? fekete rúzzsal, tüll csipke biszbaszokkal?
2009. ápr. 2. 22:58
10/28 anonim válasza:
Az én gimimbe beengedték, és az egyetemen meg nem nagyon érdekel senkit, tapasztalat:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!