Magyarországon miért nem lehet úgy öltözni ahogy akarunk?
Aranyos vagy :)
És abszolút igazad van, de hát ez egy ilyen világ. Szard le.
Igazad van de ez egy elég két oldalú dolog...Mire gondoljanak az emberek, ha meglátnak egy fiút strasszokkal kirakott feszülős rózsaszín pólóban? Beszólni nem kéne... azt nagyon igaz, de úgy sem kell öltözni, mintha a melegfelvonulásra készülnél...
A fent leírtakból, természetesen nem ezt veszem le, csak át kell gondolni...
Most megy a hiszti, hogy Fila táska így meg úgy...nem tudom hogy képest valakit egy táska zavarni...lefotózzák az embereket, és facebookon verik a nyálukat, hogy te aztán nagyon szánalmas vagy, mert mered hordani a Fila táskát....pf...Hidd el a beszólásnál súlyosabb amikor egy táska miatt raknak ki és 32 ezren képesek ezen nyáladzani...
Én kicsit másra gondoltam, amikor megnyitottam a kérdésed. Arra, hogy ha tetszik egy stílus, nem biztos, hogy tudsz úgy öltözni, mert csak azt árulják, ami a divat.
A kérdésedre meg a válaszom, ne törődj azzal, mások mit mondanak, csak érezd jól magad a bőrödben!
azért mert Magyorország egy sz*r visszamaradt,fejletlen ország..mind gazdaságilag,mind emberileg :)
ez van.17/L
A glamour hirdetett egy tüntetést a divatért, csatlakozz te is.
Sajna ez a helyzet itthon..és jobb se lesz...
Én lány vagyok, hozzáteszem már nem tizenéves. Én igen is szeretem a converse cipőt, mert kényelmes és jól bírja, farmerben járok mindig és igen jobb szeretem a pólókat trikókat, mint mást. Ezért el vagyok könyvelve mert nekem nincs stílusom, mert nem vagyok nőies, stb. nem tudom miért kéne magassarkút hordanom, vagy szoknyát vagy hasonlók, ha egyszer így érzem jól magam, akkor ez van....
szerintem szánalmas, amikor megszólják egymást a ruhák miatt (pl ahogy írták már fila táskák) Inkább vennék fel fila táskát,mint kamu 300ezres táskával rohangáljak úgy tartva a kezemet mint egy nyomorék... :)
Az a baj hiába agyalsz ezen nem lesz jobb, csak magadat húzod fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!