Converse vagy Retro vagy Mayo vagy Kínai? XD
Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 00:36
3/15 anonim válasza:
azt szoktam venni, ami tartós és tetszik ÉS olcsó...
7/15 anonim válasza:
Értelmes a kérdés.....
Egyik se!
9/15 anonim válasza:
Converse! Jól néz ki és ha vigyázol rá tartós.
A retro egy nagy kalap ... Csak a pávák hordják, akik fel akarnak vágni a pénzükkel. Mert ők megtehetik. Fujj.
Mayo Chix giccses, ronda, plázacicás csillivilli általában azok hordják akiknek nincs ízlésük.
Kínaiban ki lehet fogni jó cuccokat, jó áron, de nagyon gagyikat is.
10/15 anonim válasza:
egyiksem jo.. hat nem hiszem hogy akinek retro van az felvag a penzevel mivel az azert annyira nem draga hogy legyen mire felvagni.. egyebkent a supra is jo, nekem az van de amerikaban vettem 180$-ert, es ugyanez itthon 45.000 szoval erdemesebb ezeket nem magyarorszagon venni.. egyebkent ha valaki felakar vagni akkor bemegy a gucci-ba es megveszi a tornacipot 120.000ert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!