Megéri a Converse? Nem jön szét oldalt mint a többi kínai?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egyet, már vagy 1 éve, gyűjtöm is rá a pénzt, és most összejött. Nem tudom, hogy megéri-e. Szerintetek?2009. okt. 4. 18:03
1/9 anonim válasza:
ha vigyázós típuss vagy, akkor nem megy tönkre. De mondjuk a bátyám évente tönkretesz egy converse-t, mindig elszakad neki, leválik a talp a felsőrészéről. Ettől függetlenül baromi jól néz ki, szóval neked kell eldöntened, hogy neked megéri-e
2/9 anonim válasza:
én bizos nem vennék conversét,annyival nem jobb az áráhozz képest mint a kínai.meg am egy kínai tornacipő is tud olyan jól kinézni mint egy converse.....
3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom... lehet, hogy inkább veszek belőle valami jó farmert. Vagy egy pólót... Van egy kínai cipőm... kitudja, végülis nem akarok tucat lenni :) Mindig is azért nyaggattak, hogy hogy tudok egyedi lenni :)
2009. okt. 4. 19:38
4/9 anonim válasza:
nekem szétjött a coversem... -.- igaz én abban deszkáztam xD de sztem nem éri meg, már mindenkinek olyan van. ha tornacipő párti vagy akkor menj el vmi cipőboltba, nézz szét, biztos találsz olyat, ami egyedi és illik hozzád! =)
5/9 anonim válasza:
Nekem csak jó tapasztalataim vannak a Converse cipőkkel. Imádom. És nem különösebben vigyázok rá, persze ez nem azt jelenti, hogy focizom benne vagy ilyesmi. De most télre akarsz? Vászon Converse-t vagy télit? A vászonban le fog fagyni a lábad. Na egy szó mint száz: jók a csukák! Nekem 5 pár van, még mindig egyben vannak :)
6/9 anonim válasza:
Nem jobb annyival, mint amennyivel többe kerül. Viszont ha te 15k körül veszed a farmerokat meg a pólókat is, akkor nem szóltam :D
7/9 A kérdező kommentje:
Nem... tavaszra szerettem volna, csak türelmetlen típus vagyok :) Nem nem veszem ilyen drágán, legtöbbször Outlet-be megyünk, de nem ér nekem annyit, hogy elköltsem a nehezen összegyűjtött pénzem, szóval inkább veszek belőle vagy egy jó kis farmert (feketét, mert azt is már régóta szeretnék, de sosem találok,) és most a jeans clubban 20%-os a kedvezmény... ki tudja... lehet, hogy inkább ott veszek, vagy mondjuk 3 jó kis pólót... :)
2009. okt. 5. 14:42
8/9 anonim válasza:
nekem szinte minden ismerősöm gyilkolja a converseit kb éves szinten. amit nem értek, mert én tényleg nem vigyázok a cipőimre (kb mindegyiknek 2-3 felvétel után le van rúgva az orra, ilyesmi), ehhez képest az első conversem megvan 6(!) éve, és néhány hónapja kezdett csak el oldalt kiszakadni egy picit, pedig tök sokat hordtam/hordom. (igaz, a gumi már eddig is be volt törve, de az nem zavart) az egyetlen bajom az volt a conversekkel h mosáskor kettőnek is elszakadt a cipőfűzője...
9/9 anonim válasza:
mert mosáshoz ki kell venni a cipőfűzőt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!